“ERO S ONOGA SVIJETA” NA TOMISLAVCU

“ERO S ONOGA SVIJETA” NA TOMISLAVCU

24. lipnja, 2017.

 

Svečana izvedba opere Ero s onoga svijeta koja se u povodu Dana državnosti trebala održati u nedjelju 25. lipnja, u 21,15 sati na Trgu kralja Tomislava, održat će se u ponedjeljak 26. lipnja u 21,00 sati na Trgu kralja Tomislava.

Na pozornicu pod otvorenim nebom Tomislavca stižu solisti, zbor, baletni ansambl i orkestar Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu te u povodu Dana državnosti scenski izvode operu Ero s onoga svijeta Jakova Gotovca u režiji Krešimira Dolenčića i pod ravnanjem maestra Nikše Bareze! Svečanost obilježavanja Dana državnosti na Trgu kralja Tomislava održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Najuspješnije i najpopularnije djelo Jakova Gotovca, opera Ero s onoga svijeta ne silazi s repertoara hrvatskih nacionalnih kazališnih kuća, a svojim glazbenim koloritom, bujnom orkestracijom, živahnim ritmovima i pjevnim vokalnim linijama privlači mnogobrojne slušatelje od praizvedbe do danas.

Stoga nema sumnje da će ove nedjelje 25.6. mnogobrojna publika ispuniti park ispod Umjetničkoga paviljona i uživati u ovoj po svemu posebnoj izvedbi opere pod otvorenim nebom.

I stoga, Zagreb Classic vas poziva: Nedjelja, 25. lipnja u 21:00 – Dođite i doživite jedinstvenu izvedbu opere Ero s onoga svijeta na najljepšoj otvorenoj pozornici grada.

Zagreb Classic – Gdje uživamo u glazbi na travi… T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 21:47

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code