EKO LIMACH FEST U MAKSIMIRU

EKO LIMACH FEST U MAKSIMIRU

7. rujna, 2015.

Eko Limach Fest - logo
U nedjelju, 20. rujna 2015. od 10 do 19 sati u zagrebačkom Parku Maksimir (Velika pozornica) održat će se Eko limach fest.
Uz mnogobrojne manifestacije u gradu dužni smo posvetiti i jedan vikend ekologiji i djeci od 3 do 12 godina koja će kroz igru, sport, glazbu i razne kreativne radionice zajedno sa svojim roditeljima interaktivno sudjelovati u stvaranju programa, a pri tome će se educirati i zabaviti.
Osnovna misija Eko limach festa je odgojiti ekološki osviještenu djecu koja se odgovorno ponašaju prema prirodi, usvajanje znanja, stavova, vještina, spoznaje da je čovjek dio prirode i da trebamo zajedno djelovati kao odgovorna zajednica, te ih u što većem broju potaknuti na zdrav i aktivan život. Festival ima i svoju maskotu, vjevericu Elf.
Ovim događajem također želimo skrenuti pozornost djece i roditelja na važnost zdravih prehrambenih navika i bavljenja sportskim aktivnostima.
Misija festivala je promicanje aktivnog života djece, njihovog zdravlja, kao i ulaganje u njihovu snagu, odnosno snagu društva.
Festival je i humanitarnog karaktera, u suradnji s Portalom dobrote, s ciljem da niti jedno dijete ne bude gladno! Uz to pozivamo sve posjetitelje da doniraju školski pribor djeci koja nemaju mogućnost kupiti isti.
ULAZ ZA SVE POSJETITELJE FESTIVALA JE BESPLATAN!T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code