ĐUROLOGIJA U KARLOVCU, ČAKOVCU I RIJECI

ĐUROLOGIJA U KARLOVCU, ČAKOVCU I RIJECI

15. studenoga, 2015.

Djurologija Zajednicki FINAL B1 (2)
Popularni glumac, redatelj i glazbenik Branko Đurić Đuro ponovno će nasmijavati hrvatsku publiku svojom hit predstavom „Đurologija“, s kojom nakon brojnih ovogodišnjih uspjeha kreće ponovno na turneju. Tako će predstava „Đurologija“ 11. studenog premijerno zaigrati u Karlovcu, u Domu HV Zrinski, 22. studenog u Čakovcu, u Centru za kulturu Čakovec, a 30. studenog u Rijeci u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu „Top lista nadrealista” i „Audicija”, hit predstava „Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.
„Na baš svakoj izvedbi moje predstave, publika se, ovisno o trenutku, prepozna u situacijama o kojima govorim. Na sceni demistificiram i sebe samog, što ljude dodatno oduševljava“, ističe karizmatični Đuro. Inače, „Đurologija” je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire, jer je predstavu u posljednjih godinu dana pogledalo preko 80.000 ljudi, a zabilježila je i vrlo uspješna međunarodna gostovanja u Australiji, Kanadi, SAD-u, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj.
Ulaznice za predstojeću izvedbu urnebesne „Đurologije“ mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:
17.11. za Karlovac, na blagajni dvorane i u sustavu Eventima,
22.11. za Čakovec, na blagajni dvorane,
30.11. za Rijeku, u pretprodaji na blagajni HNK Ivana pl Zajca, a na dan predstave na blagajni HKD Sušak.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code