DUBROVČANKA IVA OBERAN OSVOJILA MEDALJU U ITALIJI

DUBROVČANKA IVA OBERAN OSVOJILA MEDALJU U ITALIJI

26. siječnja, 2016.

iva-oberan

Dva natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka, predvođenih trenerom Ivanom Oberanom, sudjelovala su na izuzetno jakom 21. Međunarodnom judo turniru Alpe Adria 2016. godine koji se dana 23. i 24. siječnja 2016. godine održava u Lignanu, Italija. Ukupno se oba dana Turnira očekuje nastup čak 1000 natjecatelja iz gotovo svih Europskih i drugih zemalja.
Za sjajne vijesti s navedenog Turnira pobrinula se Iva Oberan koja je u kategoriji -57 kg nakon čak 6 borbi osvojila zlatnu medalju. O jačini kategorije najbolje svjedoči činjenica što je u istoj bilo čak 48 natjecateljki. Iva Oberan je apsolutno dominirala u svojim borbama te je u finalu pobijedila domaću predstavnici Flaviu Favorini, inače prošlogodišnju osvajačicu Europske medalje. 

Time je na najbolji mogući način započela novu natjecateljsku sezonu od koje ove godine očekujemo da nas nastavi obradovati sjajnim rezultatima s tatamija. Navedeni turnir poslužio je kao odlična priprema za predstojeće kriterijske Europske kadetske turnire koji će se održati u Španjolskoj i Italiji.

Nažalost druga natjecateljka Petrunjela Pavić također je sjajno započela turnir, međutim, u borbi za finale predala je borbu zbog ozljede zbog koje se kasnije nije mogla niti boriti za III. Mjesto.
IZVOR: www.portaloko.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code