DRAGOCJENA PROMETNA MLADEŽ U SISKU

DRAGOCJENA PROMETNA MLADEŽ U SISKU

3. kolovoza, 2018.

 

 

Nakon našeg napisa o tome da je Policijska uprava sisačko-moslavačka, postavljanjem prometnih policajaca na raskrižju Šipuševe, Mikčeve i prilaznice Sparu 23. srpnja umnogom olakšala više mjeseci nepodnošljivu situaciju na jedinoj prometnici koja vodi u gradsko središte, oglasila se i glasnogovornica Policijske uprave, Iva Dvorski:

Slijedom Vašeg podneska, kojim skrećete pozornost na gužve u prometu u gradu Sisku, a koje nastaju zbog rekonstrukcije, odnosno obavljanja radova na mostu “gromova”, sa zadovoljstvom Vam možemo priopćiti da je s razine ove Policijske uprave, odnosno nadležne Postaje prometne policije Sisak, promptno reagirano te su na raskrižje ulice Nikole Šipuša i prilazne ceste trgovačkog centra raspoređeni pripadnici prometne jedinice mladeži, i to u dvije smjene po tri pripadnika.
Nadalje želimo istaknuti kako od početka radova na mostu Gromova pripadnici prometne jedinice mladeži Grada Siska, kao i policijski službenici sisačke prometne policije, obavljaju fizičko upravljanje prometom na mjestima na kojima je uočeno stvaranje prometnih gužvi I čepova, s obzirom da je Ulica Ferde Hefelea jedina prometnica kojom se trenutačno može doći do centra grada.  
Također Vas ovom prilikom želimo obavijestiti da smo od predstavnika Hrvatskih cesta, Ispostave Sisak i predstavnika izvođača na mostu “gromova” dobili informaciju da su radovi u završnoj fazi i da se njihov završetak očekuje sljedećeg mjeseca kolovoza, kada bi se i stanje u prometu, u trenutačno gužvama zahvaćenim ulicama, trebalo normalizirati”. T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Lucijan
  #1 Lucijan 4 kolovoza, 2018, 14:11

  Zovite, gospodo i drugovi, mahera želka kraplana iz otpremničke “simore” i vijatortela hrvatskih cest, pa stipana šaponju saborskoga genijalca, zakaj ne i doktoricu lovrićku merclinovu, želka harceta lebdećega mosta, novoga hadezejca marija mijokovića sa safarija u afriki, možda i bivšega iz pezeceja skojevca branka stonogu iz majskih poljanov ili pak milana govorčinovića, a morti more pomoći i istinoljubac goran marić, kraplanov pouzdanik, koji je na silu postal ministar “nečega, bilo čega”, pa je dobil imovinu, ali bi mu dobro došel kraplan za direktno pogađanje i brojenje novca…..Kako bi to bilo čisto i pošteno, ne mreš ni (z)amisliti. Neki istina ne znaju naslov diplomskoga. Bar (ne)položenih inžinerov saobraćaja u sisku i okolici imamo na pretečno

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 3 kolovoza, 2018, 16:53

  Ovo je u Sisku još dobro da se riješi i taj most.
  Posebno su nervozni bili vozači sa zagrebačkim tablicama, koji nisu navikli i na vožnje u kružnim tokovima po gradu Sisku.
  Uz radove na mostu još je bilo i redovito horizontalno bojadisanje cesta, pa su zato gužve bile i u svim ulicama “cigajnerfirtla”.
  Sreća što nije bilo većih saobraćajki, pa bi i to usporilo promet.
  Sada još samo da se uspije riješiti Lonjska ulica iz koje je problem ulaska i izlaska na Tišinsku cestu, a iovako je uzak kolnik.
  Možda da se inženjeri prometa u sisku uhvate riješavanja tog problema, a ne da rukovode firmama s kojima nemaju veze.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code