DINO MERLIN ZA NOVU U DUBROVNIKU

DINO MERLIN ZA NOVU U DUBROVNIKU

15. rujna, 2017.

 

 

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji, Dino Merlin, nastupit će na dubrovačkom Stradunu na dočeku Nove 2018. godine! Ta je informacija službeno potvrđena na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Festivalskoj palači u Dubrovniku koju su organizirali gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković,  zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara Ivana Medo Bogdanović.

Najpoznatiji bosansko-hercegovački kantautor prošle je godine, prvi put u karijeri, održao spektakularni show na otvorenom za doček Nove godine na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu, na kojem se okupilo oko 100.000 ljudi. Tim je povijesnim događajem Dino Merlin oborio vlastiti rekord posjećenosti i zapečatio legendarni status u regiji, a taj je doček prema izvještajima medija iz regije proglašen najljepšim i najboljim na Balkanu!

Doček Nove godine na Stradunu tradicionalno je jedan od najznačajnijih dočeka u svijetu, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje “Hotel Nacional”, kojoj je prisustvovalo više od 600.000 posjetitelja diljem svijeta te vrhunskoj audio-vizualnoj produkciji i prepoznatljivom performansu jedinstvenog Dine Merlina, mnogobrojne posjetitelje kao i sve goste iz inozemstva koji će odabrati Stradun za doček Nove 2018. godine, očekuje izvrstan glazbeni-scenski događaj. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code