DESET DANA ZATVORA ZBOG TV-PRETPLATE-pismo S.P. iz Zadra

DESET DANA ZATVORA ZBOG TV-PRETPLATE-pismo S.P. iz Zadra

25. ožujka, 2014.

 

Pojeli ste nam meso, sada nam oglođite i kosti. Sirotinjo idi u zatvor, a bogati gule krumpir za zamračene milijune. 

Ovršenik S.P. iz Zadra,  daje

OČITOVANJE

 na RJEŠENJE Županijskog suda Zadar, broj: 24 GŽ-478/14-2, od 17. veljače 2014. godine

 kako slijedi

 Županijski sud u Zadru odbio je žalbu S.P. i potvrdio rješenje Općinskog suda u Zadru poslovni broj  Ovrv-7970/04 od 9.siječnja 2014. godine, te je ovršeniku S.P. novčanu kaznu u iznosu od 2.000,00 kuna zamjenio zatvorskom kaznom u trajanju od 10 (deset) dana, zbog  TV-pretplate.  

 I dalje tvrdim da nisam obvezan platiti i nitko me nema pravo siliti da plaćam TV-pretplatu za koju se potražuje  novčani iznos od 2.000,00 kuna, a zna se da nemam televiziju od 1993. godine, a niti od tada električne energije.

 TV-pretplata je nezakonita, pretplata je svojesvrsni harač bez osnova i prihvaćena pljačka građana. Osim brojnih nameta i silnih poskupljenja kojima smo svi izloženi, građani naše vrle “pravne” države dužni su uz to plaćati i TV-pretplatu koja puni proračun HRT-a. Ovo što HRT radi je nezakonito jer oni nemaju ugovoren odnos sa građanima. Na isti način sutra mogu izmisliti plaćanje pristojbe na krevet ili kuhinjski stol, kao što rade s TV uređajem. HTV postaje sam sebi svrhom – bitna mu je samo pretplata!

Sudovi u Hrvatskoj su raljama gospodina Hanžekovića kojega ljudu u Hrvatskoj smatraju moralnom nakazom jer ljudožderskim ovrhama u ime HRT-a sirotinji otima kruh sa stola i još ih zatvara.

Hrvatsko pravosuđe nije neovisno iz razloga što je Hanžeković pripadnik tajnih društava, kao što je Lions klub čiji je jedan od osnivača Marijan Hanžeković. Poznato je da su Lions klubovi regrutni centri masonerije koja je infiltrirana u sve pore društva, a pogotovo u pravosuđe i izvršnu vlast.

 Hanžeković priznao je 1991. i 1992. bio predsjednik Nadzornog odbora Zagrebačke banke. Nadzirao je, dakle, banku u doba kada su se i dogodile malverzacije. U to vrijeme nisu unijeli osnovna obrtna sredstva u osnivački kapital Zagrebačke banke. Radi se o nekretninama i novcu Grada Zagreba, države Hrvatske, Jugobanke, odnosno Srbije i Kosova, te radnika Zagrebačke banke, u vrijednosti od oko 180 milijuna tadašnjih njemačkih maraka. Sve to je zamračeno.

Hanžeković 2011. godine zaradio čak 48 milijuna i 700 tisuća kuna, a što se njega ne zatvara, nego samo sirotinju koju pljačka pomoću sudova.

Slijedom navedenog predlažemo Županijskom sudu Zadar da povuče rješenje o kažnjavanju ovršenika  zatvorskom kaznom u trajanju od 10 (deset) dana, zbog TV-pretplate. 

Pojeli ste nam meso, sada nam oglođite i kosti. Sirotinjo idi u zatvor, a bogati gule krumpir za zamračene milijune.

Kontakt broj: 023/ 305-443

E-mail adresa: [email protected]

U Zadru, 24.ožujka.2014. godine

Ovršenik

S.P.T

 

 

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. damir
  #1 damir 1 svibnja, 2014, 06:46

  ni meni nije bilo bolje meni su razni hanžekovići zbog tv sjeli na mirovinu i sa njihovim utužbama sam platio oko 9000 kuna od devedesete do prije tri godine Sramota tv je 30 kn ,fina uzme 150 a lopovi 350 a još najgore kaj ne stave barem u cijeloj godini već utužuju po tromjesečju Sramotno ali istinito Gamad jedna pokvarena Treba ih pod zid kao i ove lopove u vlasti gdje kradu do besvjesti

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. hipnotyx
  #2 hipnotyx 29 travnja, 2014, 10:40

  Ukinuti televiziju i HT te sve dugove građana proglasiti ništavnim.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code