DANIJEL SRB ODVESLAO REGATU OSIJEK – VUKOVAR

DANIJEL SRB ODVESLAO REGATU OSIJEK – VUKOVAR

16. studenoga, 2014.

srb regata 4

Dana 16. studenoga 2014. godine, s početkom u 8 sati po oblačnom i kišnom vremenu krenula je druga Regata Osijek-Vukovar kojom su veslači odali počast žrtvama poginulim u Domovinskom ratu uoči obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

Veslali su gotovo 70 kilometara Dravom i Dunavom, a veslačima je bila osigurana i pratnja motornim čamcima. Regata je trajala oko 5 sati i veslači  osmerca su u Vukovar ispred Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar stigli oko 13 sati.
Nakon dolaska u Vukovar veslači- sudionici memorijalne regate upalili su i svijeće podno križa na ušću Vuke u Dunav koji je podignut u čast hrvatskim žrtvama za slobodnu Hrvatsku.

Regatu su organizirali Veslački klub Iktus i Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Osječko-baranjske županije. Prvi put veslači su na ovaj način, veslačkom regatom do Vukovara, odali počast gradu heroja prošle godine.

Svi veslači su uspješno izdržali ovu napornu regatu po dosta neugodnom vremenu i stigli do Vukovara. Jedan od organizatora i sudionika ove Regate je i predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb koji je uspješno odradio ovaj zadatak do kraja.T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code