BANDIĆEVA ISPRIKA ZBOG INA DELTA RALLYJA

BANDIĆEVA ISPRIKA ZBOG INA DELTA RALLYJA

15. rujna, 2015.

FEATURED_INA-Delta-Rally-120915-ZG-8
U povodu 284. hodočašća zagrebačkih vjernika u svetište Majke Božje Bistričke, održanog protekli vikend, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je ispriku sugrađanima zbog preklapanja hodočašća s automobilističkom utrkom INA Delta Rally
te otežanog prolaza hodočasnika do Marije Bistrice:
Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani!
Dragi vjernici i hodočasnici!
Tradicionalno zavjetno hodočašće u svetište Majke Božje Bistričke i ove su godine pohodili brojni naši sugrađani. Nažalost, 284. hodočašće zagrebačkih vjernika preklopilo se protekli vikend s održavanjem automobilističke utrke INA Delta Rally, što je hodočasnicima otežalo prolaz do Marije Bistrice.
Tako je prolaz pješacima hodočasnicima, zbog njihove sigurnosti, bio vremenski ograničen na dijelu od Kašine prema Lazu, dok je za vozače bio osiguran alternativni prometni pravac Zagreb – Sesvete – Belovar – Moravče – Laz Bistrički – Marija Bistrica na kojem nije bilo ograničenja u prometu.
Ispričavam se svim Zagrepčanima, vjernicima i posebno hodočasnicima zbog pogreške u organizaciji i preklapanja ova dva događanja. Za godine koje slijede, već je dogovoreno s organizatorima, da takvih preklapanja odnosno propusta neće biti.

Uz ispriku, zahvaljujem vam na strpljenju i razumijevanju.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code

NAJNOVIJE NA PORTALU