DANI VATERPOLA U ZAGREBU

DANI VATERPOLA U ZAGREBU

15. prosinca, 2017.

 

 

Zagreb će sljedeća tri dana slaviti vaterpolo. Sve počinje u petak kada na svečanoj večeri pozdravljamo aktualne svjetske prvake, kao i sve prijatelje vaterpola koji će se okupiti u Zagrebu.
Ujedno, dvoboje najboljih ženskih i muških hrvatskih klubova koji su izborili ulazak u final four završnicu Kupa Hrvatske moći ćete uživo pratiti na zagrebačkom ŠRC-u Mladost od petka do nedjelje, odnosno 15. – 17. prosinca.
Sve počinje već u petak kada se odigravaju ženske polufinalne utakmice počevši od 18 sati dvobojem ŽAVK Mladost i ŽVK Viktoria. Drugi polufinalni par OVK POŠK i VK Primorje EB uskaču u bazen u 19:30 sati. Žensko finale odigrava se u subotu, 16. prosinca u 20:00 sati.
Ujedno, u subotu, 16. prosinca odigravaju se i muške polufinalne utakmice VK Mornar BS – VK Jadran ST (čiji televizijski prijenos možete pratiti na HTV2 u 16:45 sati), te VK Jug CO – OVK POŠK, koji započinju u 18:15 sati. Finale Kupa Hrvatske za muškarce održat će u nedjelju, 17. prosinca u 16:00 sati, s direktnim prijenosom na HTV2.

Usred vrhunskih vaterpolskih dvoboja, u petak se održava i tradicionalna gala večera, ove godine s posebnim razlogom za slavlje i prisjećanjem na nedavni zlatni uspjeh Barakuda kada su se u Budimpešti popeli na najviše postolje. Tako će se ta večera obilježiti kao „Noć Svjetskih prvaka“ na kojoj će se birati i najbolji vaterpolist godine, a od ove godine i najbolja ženska vaterpolistica.

Pozivamo sve navijače da nam se ovog vikenda priključe na proslavi vaterpola u Zagrebu. Kako ove godine imamo razlog više za slavlje, te je u zlatnu medalju naših vaterpolista utkana i podrška naših navijača, odlučili smo im u znak zahvale pokloniti slobodan ulaz na sve utakmice finalnog Kupa Hrvatske. Stoga ih sve pozivam da nam se ovog vikenda priključe u što većem broju na ovom pravom vaterpolskom spektaklu koje će se odigrati na bazenima sportskog centra Mladost. „ – najavio je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code