DAN ZDRAVIH DOJKI

DAN ZDRAVIH DOJKI

16. listopada, 2015.

dan_zdravih_dojki
Grad Zagreb, u suradnji s Hrvatskom ligom protiv raka, Zajednicom pacijenata oboljelih od raka Sv. Juraj i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, u subotu, 17. listopada, od 10,00 do 14,00 sati, na Trgu Petra Preradovića, obilježava Mjesec borbe protiv raka dojke javnozdravstvenom akcijom Dan zdravih dojki, najavila je pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo Mirna Šitum na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi održanoj 15. listopada.
Tijekom akcije, između ostalog, će se vršiti besplatni mamografski pregledi na mobilnom mamografu, a sugrađanke zainteresirane za pregled moraju se prethodno naručiti na brojeve telefona Zavoda Dr. Andrija Štampar – 4696-309 ili 4696-393. Nije potrebna uputnica.
Grad Zagreb uvijek je bio osjetljiv kad je u pitanju zdravlje građana. Kontinuirano podupiremo javnozdravstvene akcije i radimo na poboljšavanju uvjeta zdravstvene skrbi, a vodimo se prema standardima kojima je težio dr. Andrija Štampar, naglasio je gradonačelnik Milan Bandić. Cilj nam je omogućiti svim sugrađanima što bolje uvjete liječenja kao i edukaciju o tome kako prevenirati bolesti, rekao je gospodin Bandić.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code