DAMIR MIŠKOVIĆ NA POMORSKOM DOBRU GRADI BEZ DOZVOLE

DAMIR MIŠKOVIĆ NA POMORSKOM DOBRU GRADI BEZ DOZVOLE

26. travnja, 2016.

slikamiškovići1

Unatoč zabranama i bezbrojnim prijavama Damir Mišković i dalje nastavlja sa radovima u Miškovićima na Pagu.

Svi radovi se obavljaju na crno, institucije ne reagiraju pa ni sam Grad Pag umjesto da zaustavi ovakve radnje on ih opravdava. Kazne se ne plaćaju, nitko ništa ne vidi iako je uz samu cestu ograđeno gradilište bez oznaka investitora, otpad sa gradilišta se baca po državnom vlasništvu. Uzrupirano pomorsko dobro, otimanje vlasništva uz pomoć suda i katastra.

Damir Mišković – presjednik nogometnog kluba Rijeka je kao vlasnik, zemlja je upisana na njegova oca uz pomoć korumpiranosti Općinskog suda u Pagu i katastru, a dopresjednik NK Rijeka Dean Ščulac vodi pregovore. Tko je vlasnik ovog gradilišta i tko je počinio ova djela u stilu organiziranog kriminala?

Od vlasnika zemljišnih čestica koje su otete Damir Mišković se skriva, više ne šeta po mjestu kao nekad. Dolazi u tajnosti na gradilište i nestaje. Inače do njega se ne može, jer je u Nigeriji kako kažu njegovi rođaci i dopresjednik NK Rijeka gosp. Dean Ščulac kojemu je jako dobro poznato da skupa prate utakmice u Rijeci.

 Zadar-Pag, 25. travnja  2016. godine

 Stranka hrvatskog zajedništva

Podružnica Zadarske županije T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 26 travnja, 2016, 22:01

  POŠTOVANA REDAKCIJO ,OVDJE SAM NEANMJERNO UPISAO GREŠKOM OVA MOJ KOMENTAR PA GA SMATRAJTE BEZVRIJEDNIM JER NISAM GA BIO NAMJENIO OVOM PROBLEMU O KOJEM NE ZNAM NIŠTA.MOLIM VAS UVAŽITE MOJU ISPRIKU!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 26 travnja, 2016, 21:56

  TRI INTELEKTUALAN FOSILA IZ LEPENSKOG VIRA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code