DALIĆ HODOČASTI DO MEĐUGORJA

DALIĆ HODOČASTI DO MEĐUGORJA

8. travnja, 2024.

 

Izbornik Zlatko Dalić odlučio se odmoriti nakon reprezentativnih obveza u svom Livnu, a nakon odmora, odlučio je hodočastiti od rodnog mjesta do Međugorja.

Dalić je kao i prošle godine krenuo na put dug 120 kilometara u društvu prijatelja, a vjerujemo da će putem biti velikodušno ugošćen gdje god stane, kao i prošlih godina.

”Bez srama svugdje sam govorio da sam katolik, vjernik i da za sve što sam napravio u svom životu zahvaljujem dragom Bogu i svojoj obitelji”, rekao je Dalić prošle godine u Međugorju.

IZVOR: www.gol.hr T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Miss Tereza
  #1 Miss Tereza 10 svibnja, 2024, 17:11

  Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ([email protected]} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. DAVIDSONALBERT
  #2 DAVIDSONALBERT 8 travnja, 2024, 23:14

  Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ( [email protected]) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code