DA SE DOGODILA LUSTRACIJA NE BI ONI ISKAPČAVALI RAZGLAS

DA SE DOGODILA LUSTRACIJA NE BI ONI ISKAPČAVALI RAZGLAS

22. kolovoza, 2018.

 

 

Zastupljeni u vladajućim strukturama i medijima. Taktiziraju šablonama, raznim pritiscima, poslušne stimuliraju mrvicama i kontroliraju narod. Zadnjih tridesetak godina lukavo se koriste pojedincima iz redova branitelja Domovinskog rata kao i pojedincima bivših političkih uznika…, koje materijalno stimuliraju prividima po cijenu časti. Imaju ih kao živi zid ispred sebe…, s poslodavcima pasiviziraju i truju Život i ovoj generaciji koju žele kontrolirati…, a sve pod zaštitom institucija sudova, policije i …, uz asistenciju „branitelja“

Napisao: dr. Ilija Barjašić

Vladari i ratni profiteri po svojim dužnostima…, po dužnostima odgovorni su narodu za veleizdaje…, na prostorima gradova i općina načelnici kao operativci danas su najodgovorniji za stvoreni nered …,toliko su bahati, oholi i …, definicija su za svako zlo. Indiferentno promatraju neobrađena polja, zaustavljenu tvorničku proizvodnju …, nezaposlenost, iseljavanje, pad nataliteta …, ne iritira ih propadanje. Tako funkcioniraju i institucije od vrha po zakonima mafije i ne vide posljedice nereda, a svoje stranačke institucije održavaju i pomoću straha.

Urušavaju zajedništvo i snagu

Umrežene skupine od 1990. godine, s ratnim profiterima, sami broje glasove i stalno pobjeđuju na izborima…, „narod“ je tako glasovao, pobjede pa orgijaju …, a nakon izbora pokazuju svoju „kvalitetu“…, Hrvatska kao država najviše je urušena u Europi …, boje se ulice koju za sada kontroliraju.

Hrvatskom narodu urušavaju sklad, zajedništvo i snagu.., a funkcioniraju pomoću nereda, kao egoisti svrha su sami sebi…, kao nelustrirani spavači – antihrvati očigledno devastiraju uvjete Životu u državi. Njihovo ponašanje po očiglednim dokazima zaslužuje optužbe  i suđenje za veleizdaju…, proporcijalno neredu u Hrvatskoj su zastupljeni u vladajućim strukturama i medijima. Taktiziraju šablonama, raznim pritiscima, poslušne stimuliraju mrvicama i kontroliraju narod. Zadnjih tridesetak godina lukavo se koriste pojedincima iz redova branitelja Domovinskog rata kao i pojedincima bivših političkih uznika…, koje materijalno stimuliraju prividima po cijenu časti. Imaju ih kao živi zid ispred sebe…, s poslodavcima pasiviziraju i truju Život i ovoj generaciji koju žele kontrolirati…, a sve pod zaštitom institucija sudova, policije i …, uz asistenciju „branitelja“, „dušobrižnika“ …, pa egoistički likuju. Ponašanja kao uzrok i opomena postavlja ih i kao metu aktivnim braniteljima…, ovoj generaciji koja treba živjeti, a ne da im egoisti vampiri iscrpljuju Život.

Spomenuti vlastodršci izveli su diverziju, radi svojih ciljeva, na poljoprivredu i tvorničku proizvodnju u Hrvatskoj kao osnove opstanka Hrvata, čime pokazuju tendenciju. Dakle, branitelji iz prošlosti kao veterani su suodgovorni jer rade za ciljeve neformalnih grupa koje su ih uvjerile, i pored očiglednih posljedica…, daju im važnost, jer odano služe – komu? Dakle, kao remetilački su faktor koji stimulira zlo …,

A gdje su mudraci…, posebno znanstvenici koji se ističu kao sofisti, koji sami sebe proglašavaju učiteljima dok služe vladajućim „elitama“…, pomoću kojih obično izoliraju uzorne i progresivne pojedince s uputama na odstrjel. Prljavi – nelustrirani iscrpljuju naivni narod na razne načine, skupa s ratnim profiterima zaštitili su se sudovima i policijom u Hrvatskoj kao antihrvatski kadrovi. Da su se tako ponašali politički uznici od 1918. godine do 1941. godine, i od 1945. godine do 1990.godine nikada se ne bi obnovila NDH, danas su prezreni, jer su se žrtvovati za NDH. Sada uspavano – začuđeni se pitaju: kako Hrvati kao narod nisu doživjeli katarzu …, nije se lustrirala prljavština.

Nezaobilazno, samo redom, radom i disciplinom narod se može riješiti prljavih – egoističnih spodoba koje su pobornici nereda. Nelustrirani – prljavi vampiri respektiraju samo silu, u što spadaju i ratni i poratni profiteri kao veleizdajnici države Hrvatske. Hrvati pod bakljom zla, nelustriranih u vladajućim strukturama…, ne mogu pojmiti zašto se ne zalijeva cvijeće – opće dobro. Poznato je da lucifer svjetlo zamjenjuje svojom konačnom bakljom, i protivi se bratskim načelima…, odvlači u mrak, kao lažov i varalica.

Dok se iskapča razglas

Dakle, zlo zajednicu razjedini …, pa vlada i iscrpljuje što se dogodilo i korpusu uzornih bivših političkih uznika, kao i braniteljima Domovinskog rata – s tisuću udrugica zlo koordinira u Hrvatskoj. A časni i dostojanstveni su opozicija diverzantima – produženim rukama zla, bilo da su iz redova bivših političkih uznika bilo i iz redova branitelja Domovinskog rata…, zato Hrvati moraju biti samokritični. 

Diverzanti iz redova bivših političkih uznika, kao i iz redova branitelja Domovinskog rata, kao pudlice asistiraju načelnicima u svim formama zla, radi osobnih interesa – mrvica kojima ih kupuju…, a gdje je moral, dostojanstvo „časnicima“ dok se prividno slade.

Gdje su dok se iskapča razglas, i ne osjećaju da su osramoćeni, gdje je zajedništvo i odlučnost…, nisu reagirali i spriječili na svome slavlju nelustrirane, koji urušavaju hrvatsko opće dobro…, da se ne bi ponovilo. Ego je problem koji ometa dobro! Profiteri i načelnici zaštićeni su „sudovima“ i policijom…, istina je da vlastodršci kontroliraju branitelje preko pojedinaca…, ali zato je dužnost aktivnim veteranima i Hrvatima ove generacije sada i dalje – da ne bude urušavanja Hrvatske…, treba konstantno žrtvovanjem spašavati hrvatski narod, dok se štite uvjeti Životu.

 Zagreb, kolovoz 2018. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ante
  #1 Ante 23 kolovoza, 2018, 06:23

  Dije Plenkovic i Kolinda Pupovac opet luduje po Hrvatskoj .Jesu se sastali jugoslaveni.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. .FRANO
  #2 .FRANO 22 kolovoza, 2018, 16:19

  STANDARDNA KOMISIJO ,STACIONIRANA NA FACEBOO-CU ,KOJ KROJI NAMA ČITATELJIM ARŠINE SLOBODE IZRAŽAVANJA NAŠIH MIŠLJENJA, VI STE HORDA KATOLIČKIH,NACISTIČKO-RASISTIČKO-ŠOVINISTIČKIH KATOLIČKIH IDIOTA ,STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code