CRVENI KRIŽ U BIHAĆU VIŠE NEĆE HRANITI MIGRANTE

CRVENI KRIŽ U BIHAĆU VIŠE NEĆE HRANITI MIGRANTE

3. lipnja, 2018.

 

 

Volonteri Crvenog križa Grada Bihaća od utorka 5. lipnja više neće kuhati i dostavljati obroke migrantima u Đačkom domu budući da im nitko od nadležnih vlasti ne pruža apsolutno nikakvu financijsku ili drugu vrstu pomoći.

Indolentnost državnih vlasti naspram migrantske krize u Bihaću polako prelazi sve mjere. Tvrde to u Crvenom križu Grada Bihaća u kojem su donijeli odluku da od 5. ipnja neće više dijeliti topli obrok za nekoliko stotina migranata koji se nalaze u Đačkom domu i nekoliko drugih lokacija u ovom gradu.

Od utorka, Crveni križ će povući svoja materijalno-tehnička sredstva i staviti se u stanje mirovanja do onog trenutka kada će prvenstveno državne institucije, a zatim i donatori, adekvatno financirati kako nabavku prehrambenih i higijenskih proizvoda za pripremu toplih obroka i plaćanja aktivnih volontera, tako i stvaranje sigurnosnih i zdravstvenih uvjeta za rad.

IZVOR: www.klix.ba T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. merle
    #1 merle 6 lipnja, 2018, 20:30

    SAMO HRANITE BUDUĆE TERORISTE KOJI ĆE VAM PRVOM PRILIKOM ZAHVALITI TIME ŠTO ĆE SE UDOMITI I VI VIŠE NEČETE BITI DOMAČINI! ŽIVIO ORBAN A DOLJE SMEŽURANA MERKLICA I PEDERSKI BRISEL!!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code