CIRKUS ZA NAROD

CIRKUS ZA NAROD

8. kolovoza, 2017.

 

No, s obzirom da ovog ljeta nije imao „svoju“ jahtu i „svoj“ helikopter, a uzeli su mu i najskuplje osobne automobile, (što je s „njegovim“ otokom?), pitanje je: gdje je i kako ljetuje „gazda“ sa članovima svoje obitelji, ali i (dalje) sa svojim poslovnim partnerima?

Da su mnogi na njegovu mjestu ovo bi ljeto proveli u Remetincu, ali on, ON – ne!

Napisao: Mladen Pavković

Sramoti obitelji Todorić nema kraja. Sada im se na javnoj dražbi prodaje luksuzna jahta i helikopter, koje su godinama koristili u svoje privatne svrhe, iako su bili vlasništvo Agrokora. Jahta nosi „domoljubno“ ime „Jana“, proizvedena je 2006., ukupne dužine 23,86 metara. Cijena’- prava sitnica, poglavito za te i takve – 1,4 milijuna eura. Ni helikopter koji će iza toga stići na prodaju neće biti ni malo jeftin. Ali, kupaca ima!

Međutim, trebalo bi zaustaviti prodaju skupih „gazdinih“ igračaka, koje su koristili i svi oni koji su trebali ovom tajkunu, od političara, Udbaša, pa do isto takvih kakav je i on.

Zgrtali ogromna bogastva

Jahtu i helikopter trebalo bi darovati još preostalim radnicima Agrokora, da oni, koji su ih svojim krvavim radom i kupili, na smjene, uživaju, kao što je uživala ova (be)sramna obitelj.

Naime, s prodajom te radničke imovine ni izdaleka se neće moći naplatiti ogromni Todorićevi dugovi, pa zašto to onda ne bi i dalje ostalo „u obitelji“, samo bez ovog navodnog svjetskog kriminalca? (Da je kriminalac već bi odavno završio u Remetincu!).

Ljudi tek sada vide tek djelić onoga kako u Hrvatskoj žive pojedini tajkuni, koji su zgrtali ogromna bogatstva dok su drugi tijekom hrvatskog obrambenoga Domovinskoga rata – ginuli.

Ova javna prodaja nije ništa drugo nego predstava za narod, ili drugim riječima – cirkus, tim prije što je Todorić najvjerojatnije zadržao za sebe – milijarde eura. Bio bi glup da to nije napravio, odnosno da nije znao što će se događati s ovom „najuspješnijom hrvatskom gospodarskom tvrtkom“.

Kad sluša i čita da mu prodaju jahtu i helikopter sigurno se smije od uha do uha. To je za njega kao za druge dok im zbog neplaćenih računa za struju ili vodu uzmu i prodaju bicikl ili motorkotač.

No, s obzirom da ovog ljeta nije imao „svoju“ jahtu i „svoj“ helikopter, a uzeli su mu i najskuplje osobne automobile, (što je s „njegovim“ otokom?), pitanje je: gdje je i kako ljetuje „gazda“ sa članovima svoje obitelji, ali i (dalje) sa svojim poslovnim partnerima?

Da su mnogi na njegovu mjestu ovo bi ljeto proveli u Remetincu, ali on, ON – ne!

Jesmo li se za to borili?

Pupovac opet laže

Sve dok će mu tzv. hrvatski nacionalni mediji, od televizija do dnevnih i tjednih novina, pridavati pažnju koju ničim ne zaslužuje, Milorad Pupovac, kako ga neki zovu i Srbin po zanimanju, nešto će „značiti“ na političkoj sceni. Naime, njegovo sudjelovanje na komemoraciji za sedmoro Srba ubijenih i nestalih u Vojno-redarstvenoj operaciji Oluja u Uzdolju, pokraj Knina, u nedjelju, 6. kolovoza, u informativnim emisijama, na nacionalnim televizijama dobilo je prostora isto ili čak i više nego održavanje sinjske Alke! Taj kontraverzni politikant, koji ništa drugo u Hrvatskoj ne radi već gdje god stigne prenosi mišljenje Srba iz Srbije, ovog je puta izjavio da „treba naći inspiraciju i priznavanje stradanja jednih i drugih“ te (čujte sad ovo!) „nećemo sada brojati koliko je na kojoj strani poginulo!“.

Na te i takve skandalozne izjave, po pravilu, gotovo nitko iz državnog vrha ne reagira, već se to prihvaća kao nešto posve „normalno“. Sve dok će to tako biti, Pupovac će žariti i paliti!

No, to što radi ovaj Srbin, na žalost, kako se čini, nema nikakve veze s komemoracijama, već samo i isključivo s njegovom promocijom!

On, da ti pamet stane, od Hrvata javno traži izjednačavanje žrtve i agresora. Zamjera, kaže, što državne pravosudno-policijske institucije ne pronalaze i ne sankcioniraju one koji su u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata ubili Srbe (agresore), a uopće ne pita koliko je u ovom ratu nastradalo nevinih Hrvata.

Te i takve komemoracije pupovčevi Srbi iskorištavaju da „celom svetu“ daju do znanja da je Hrvatska fašistička država, gdje (zamislite!) i jedan Marko Perković Thompson svojim domoljubnim nastupima „vraća Hrvatsku u fašizam i NDH-a“!

Na te monstruozne srpske provokacije mora se i treba odgovarati, jer većina onih koji prate televiziju ili čitaju novine uvjereni su da je Pupovac „u pravu“, tim prije što se njegovi govori i razmišljanja objavljuju bez – komentara.

Osim na pojedinim portalima, gdje možete pročitati istinu o ovom sramnom političaru, kakvog majka rađa jednom u stotinu godina? T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 8 kolovoza, 2017, 12:52

  ISTINA & DOMOVINA
  ZA DOMOVINU SPREMNI

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 8 kolovoza, 2017, 11:24

  To svi znamo, ali treba stalno ponavljati, pisati, rugati se tajkunima i tajkunčićima, A što će biti s apartmanima na Sejšelima?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Iva
  #3 Iva 8 kolovoza, 2017, 07:15

  Slažem se.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code