ČEKAMO INCIDENT U KUMROVCU

ČEKAMO INCIDENT U KUMROVCU

2. svibnja, 2020.

Predsjednik RH Zoran Milanović opet je pokazao svoje pravo lice – nije se želio pokloniti hrvatskim žrtvama u Vojno-redarstvenoj operaciji Bljesak. Tražio je povod i našao ga u majicama dvojice pripadnika HOS-a. Tv reporteri odmah su izvijestili javnost da je riječ o majicama gdje je pisalo “Za dom spremni“, ali su u tim prvim javljanjima namjerno prešutjeli da se radi o grbu, znaku HOS-a, koji je još uvijek legitiman, a kojeg je „ozakonio“ Milanovićev mentor, idol – Ivica Račan, koji je dobro procijenio da je taj znak bio i na odorama ljudi koji su, za razliku od trenutnog predsjednika države, branili i obranili hrvatsku Domovinu.

Trebamo još jednom naglasiti da pozdrav „Za dom spremni“, iz hrvatskog obrambenog Domovinskog rata, nema nikakve veze s istim takvim pozdravom iz Drugog svjetskog rata, tim prije jer ti koji su ga isticali dok su se žrtvovali za hrvatsku Domovinu uglavnom nisu ni bili rođeni. Zna to dobro i Milanović, koji nas neprestano vraća u prošlost, u doba Tita i partije, ali i traženja izgovora da se ne procesuiraju partizanski i komunistički zločini.

Hoće li uostalom napraviti i „incident“ u Kumrovcu, kad će na svakom od sudionika „Titova puta“ vidjeti majicu s crvenom zvijezdom petokrakom, kakvu je nosio i ratni zločinac Veselin Šljivančanin tijekom srpske i ine okupacije Vukovara, ili kakve su nosili pripadnici zločinačke JNA kad su rušili, ubijali, palili i otuđivali u Škabrnji ili Voćinu?

Nakon ovog što je učinio Milanović u Okučanima, predsjedniku se treba zahvaliti i njegov savjetnik za branitelje general pukovnik, ratni zapovjednik Marijan Mareković.

A trenutnog predsjednika države još jednom pitamo: gdje je bio i što je radio tijekom Domovinskoga rata, pa i u vrijeme „Bljeska“, kad su u srpskoj i inoj agresiji ubijeni, ranjeni i protjerani Hrvati, samo zato što su željeli biti svoji na svome?

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. žrdina
  #1 žrdina 3 svibnja, 2020, 07:33

  Partizani okotili svoj nakot u elitnim stanovima i vilama Židova i Hrvata
  koje su nakon II sv. rata bez suda poklali po bregima oko Zagreba.
  Sada tom nakotu krv mučenika dolazi pred prag i oni kao i njihovi oci
  bezbožnici ne znaju nego iskesiti koljačke otrovne zube tražeći nevinu krv da
  smire partizansku bolest u sebi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. mujo basinac
  #2 mujo basinac 2 svibnja, 2020, 21:48

  frano-marxist,
  evo to je ta marxsistička kultura.dobro je za mlađu populaciju da brže skuži kakvi su debili slijedili marxsizam i nihove primitivne nebuloze.
  vidite djeco to vam je jedan polu-topični marxist ovaj kukavni frano.
  sad znate kako je “lahko” bilo nama sa njima živjeti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO-MARXISTA
  #3 FRANO-MARXISTA 2 svibnja, 2020, 17:03

  ŽRTVE TUĐMANIZMA I ODLJEV TRIBALNIH ,TALIBANSKIH ,KATOLIČKIH KADROVA .
  NISTE U PRAVU GOSPODO ,IZ TUĐMANOVE SATRAPIJE. TI ISTI DOKTORI SU DINARSKI TRIBALNI ANTRIOPIDI KOJI SU TUĐMANOVU KATOLIČKU SATRAPIJU OČEKIVALI I ZA NJU SE BORILI ,A NEKI OD NJIH UČEASTVOVALI U DEVASTACIJI I PLJAČKI TE DANAŠNJE OGLODANE REPUBLIKE HRVATSKE. PA KADA SU JE OGLODALI ,SAD SU POSTALI KATOLIČKI BOJOVNICI I NA SVE NAČINE HOĆE PRIKAZATI ,SADA DRUGE I DRUGAČIJE ,KOJI SU DANAS NA KORMILU DRŽAVE ,DA SU ONI KRIVI ZA DANAŠNJE STANJE. TI ISTI DOKTORI I NJIHOVI OČEVI SU TRIBALNI-ANTROPOIDNI DINARSKI TALIBANI ,KATOLIČKE ZATUCANE SORTE. SVI SU POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA KOJE JE SOCIJALIZAM IŠKOLOVAO POBIRUĆI IH POSLIJE RATA ,PO DINRASKIM OSOJIMA I PRISOJIMA ,IZ NJIHOVIH NE OBITELLJI ,JER JE ONI NISU NI IMALI U ONOM CIVILIZACIJSKOM POIMANJU OBITELJ. TO SU BILI SIROČIĆI , NA NAJNIŽEM STUPNJU SOCIJALNE I CIVILIZACIJSKE LJESTVICE ŽIVLJENJA. MALI VUKOVI.JEDAN PRIMJER ORGINALAN JE I DOKTOR PROFESOR MARUŠIĆ ,KOJI NIJE VIDIO NI CESTU NI CIVILIZIRANU GRAĐANSKU OBITELJ. A TAKVIH MARUŠIĆA BILO JE NA STOTINE TISUĆA KOJE JE SOCIJALISTIČKA ZAJEDNICA HRVATSKIH GRAĐANA PRIMILA NA BRIGU ODGOJA I ŠKOLOVNAJA.
  TA ISTA KATOLČKO-DINARSKA TRIBALNA ,PASMINA JE SA ARLAUCIMA RUŠILA SOCIJALIZAM JER SU SE SVI VRATILI SVOJIM IZVORNIM TRADICIJAMA TRIBALIDNIH HAJDUKA I SVI SE POZIVAJU ,KAKVOG LI PARADOKSA ,NA SVOJE KRVOLOČNE OČEVE KAO NA HRAVTSKE BORCE KOJI NISU BILI NIŠTA KRIVI A IZGUBILI SU ŽIVOTE ,SAMO ZATO ŠTO SU VOLJELI HRVATSKU. I KADA VAM TO GOVORE POTOMCI TRIBALINIH HAJDUKA O DOMOLJUBLJU ,O HRVATSTVU ,A NISU NI SEBE POZNAVALI ,OSIM DA SU ZATUCANI KATOLICI.
  ZATO NJIHOV ODLAZAK U TUĐMAN-ŠUŠKOVU VJERSKU ŠKADIJU JE DIVERZIJA PROTIV HRVATSKE. A HRVATSKA ,ZA KOJU SU SE ONI BORILI ,POSTALA JE KAPITALISTIČKA,PLJAČKAŠKA DRŽAVA ,JER U NJOJ VLADA ,KAO I U CIJELOJ KPITALISTIČKOJ EVROPI ,ZAKON PROFITA ,IDENTIČAN ZAKONIMA SAVANE. I NEMA TAKVE VLADE KOJA ĆE PROMIJENITI DANAŠNJE STANJE OSIM ,PROMIJENITI DRUŠTVENE ODNOSE ,RAZVLASTITI PRIVATNO VALSNIŠTVO.DRUGOG PUTA NEMA OSIM U TOTALNO SIROMAŠTVO I UMIRANJE PONIŽENI I OPLJAČKANI OD KATOLIČKOG KAPITALIZMA U ČEMU VATIKANSKI FINANCIJSKI UTJECAJ NIJE MALI VEČ VRLO ZNAČAJAN I ODLUČUJUĆI!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code