“BUM!TRES! LIPA PLES 2” U OSIJEKU

“BUM!TRES! LIPA PLES 2” U OSIJEKU

10. srpnja, 2015.

BTLP 2 novi logo FB080715

Nakon što su prije šest godina napravili pravu “ludnicu” svojim iznimno uspješnim i posjećenim pop-rock koncertom nazvanim “Bum! Tres! LIPA Ples”, Hrvatsko pjevačko društvo “Lipa” Osijek i gosti (prateći bend te vokalni i instrumentalni solisti i skupine) pripremili su njegov još atraktivniji nastavak pod naslovom “Bum! Tres! LIPA Ples 2: Totalno drukčiji od drugih”, kojeg će premijerno, kao veliko finale Osječkog ljeta kulture 2015., u dvorištu Rektorata u osječkoj Tvrđi izvesti u nedjelju, 12. srpnja, s početkom u točno 21,21 sat.
Podsjetimo, od ljeta 2009. do jeseni 2010. godine “lipašice” i “lipaši” su, poput pravih pop-rock zvijezda, u više gradova i mjesta istočne Hrvatske i Mađarske imali turneju, točnije seriju koncerata s repertoarom od 20-ak pop-rock pjesama legendarnih inozemnih izvođača, kao što su U2, Madonna, Pink Floyd, Nirvana, The Beatles, Queen, Tina Turner i drugi. Svi koncerti bili su rasprodani, punili su sportske dvorane, kazališta i otvorene prostore, a i danas se premijerni koncert, održan 7. srpnja 2009. u dvorištu Rektorata, pamti kao jedan od najposjećenijih i najatraktivnijih događaja Osječkog ljeta kulture, najveće ljetne kulturne manifestacije u istočnoj Hrvatskoj.
Tada se Lipa prvi put u svojoj dugoj i bogatoj povijesti odlučila pripremiti cjeloviti pop-rock koncert, a sada – jer je u svijetu uvriježeno da svaki “blockbuster” dobije svoj nastavak – na pragu 140. godine postojanja, drugi put ulazi u sličnu avanturu, s većinom “stare” ekipe, ali u još proširenom i pomlađenom sastavu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code