BUDIMIR LONČAR JE “PEDOFIL U UREDU PEDOFILIJE”

BUDIMIR LONČAR JE “PEDOFIL U UREDU PEDOFILIJE”

6. prosinca, 2014.

0273007.48 Custom

Izjavio je dr. Andrija Hebrang u emisiji “Markov trg”

Priredio: Franjo Dobrović

Fotografija:www.danas.net.hr

U utorak 2. prosinca Andrija Herbrang je bio gost Marka Juriča u talk showu  “Markov trg” i opalio je po budimiru Lončaru, Saši Perkoviću, Vesni Pusić i ostalim jugoslavenima. Citiramo najzanimljivije dijelove:

“Da sam dugo razmišljao ne bih smislio bolji izraz od ‘jugoslavenskog rasizma’. Mislim da je bolest jugoslavenstva usko vezana uz bolest komunizma i to je maligna bolest koja je Hrvatsku koštala jako puno u prošlosti, a nažalost i danas, izjavio je Andrija Hebrang u emisiji Markov trg na Z1 televiziji. Pogledajmo savjetnike predsjednika Josipovića poput Budimira Lončara ministra vanjskih poslova Jugoslavije u vrijeme dok je ta država napala Hrvatsku, čovjeka koji je zaslužan za embargo na uvoz oružja, zbog čega je u Hrvatskoj stradalo sasvim sigurno više ljudi. Upravo jugoslavenski rasizam je ta kvaliteta koju posjeduje taj čovjek i koja ga već petnaest godina drži u Uredu predsjednika RH. Možda je Budimir Lončar simbol svega što se događa danas u Hrvatskoj. On je jedan od visokih dužnosnika OZNE, organizacije koja je osnovana pod kraj Drugog svjetskog  rata s ciljem ubijanja političkih neistomišljenika, a kasnije je pretvorena u famoznu UDBU. Taj oznaš čvrsto sjedi početkom devedesetih u jugoslavenskom sedlu, on nije poput Račana koji se uplašio kada je vidio smaknuće Ceausescua pa se brzo pretvorio u demokratu. Budimir Lončar je poput osuđenog pedofila koji je dobio posao odgajatelja u dječjem vrtiću ili preciznije, Budimir Lončar je ‘pedofil u uredu pedofilije’. On je u miljeu koji je sam gradio, Josipovićev je ured Budimir Lončar gradio. Kad je Račan razoružao Hrvatsku, na scenu stupa Budimir Lončar i kaže ‘a nećete se vi naoružavati i rušiti mi Jugoslaviju’. On je kriv za pedeset posto žrtava u odnosu na Račana koji je kriv za drugih pedeset posto jer da smo imali oružje ne bi Srbi zauzeli trideset posto područja i očistili ga od Hrvata.

ZLOČINI KOMUNIZMA

Slična je situacija i s Dejanom Jovićem, donedavnim glavnim analitičarom u Uredu predsjednika, čovjek koji otvoreno afirmira četništvo i Jugoslaviju, ili Tamara Obradović Mazal savjetnica bivšeg srpskog premijer Dačića, njezina je vrijednost što je imala dobre direktive iz Beograda. Jer ako hoćete sačuvati veze s regijom onda morate imati direktne veze s regijom. Treba razjasniti što Pantovčak znači za udbaško-komunističku oligarhiju. Oni tako imaju svoj stožer za obranu komunističkih zločina, a vrh te piramide je Pantovčak i zato se oni grčevito bore za mjesto predsjednika RH. Saša Perković ulazi u taj sklop zaštite istine o udbaškim zločinima. Nije Saša Perković kriv za ono što je radio njegov otac, on je kriv za ono što je on radio, sjetimo se razgovora s generalom Zagorcem u Austriji. Iz Ureda Pantovčaka je došao nalog da vlada Milanovića ukine ured za istraživanje zločina komunizma, iz tog je ureda došla zabrana rada udruge koja je htjela istražiti istinu o Jasenovcu o zločinima koji su tamo počinjeni nakon Drugog svjetskog rata.”

Na pitanje voditelja Marka Juriča o uhićenjima mladih Splićana koji su lijepili plakate o predsjedniku Josipoviću, Hebrang smatra da je to nastavak verbalnog delikta koji očito u Hrvatskoj nije ukinut. Spominju se afere ZAMP, Posmrtna pripomoć Kreditno-štedna zadruga, je li to istina, ne zna se, ali dovoljno je pogledati  imovinsku karticu predsjednika Josipovića.

U emisiji je prikazan prilog o intendantu HNK u Rijeci Oliveru Frljiću. Tu se radi o jednoj socijalnoj patologiji smatra Hebrang, koja se temelji na jugoslavenstvu koje ne može iz njega izaći, ali ja ga zato molim da on izađe iz Hrvatske.

ČETNIČKO PORIJEKLO VESNE PUSIĆ

“Razlog zašto Hrvatskom vladaju političke društvene ili nacionalne manjine je taj što su oni za vrijeme Domovinskog rata zauzeli sve strateške pozicije, prvenstveno u medijima. Zato demokracija u Hrvatskoj još nije počela živjeti. A drugi je što su se među istaknutim pojedincima desnice uvijek našli neki koje su protivnici Hrvatske uspjeli potkupiti.

Djeca partizana koja danas upravljaju Hrvatskom odrastala su u traumatiziranim obiteljima od PTSP-a, ali oni su taj PTSP-i izliječili zločinima koje su počinili nakon rata, ali i visokim luksuzom koji su si priuštili, dok smo mi ostali morali raditi teške poslove da bi preživjeli.

Vojislav Šešelj je otvorio temu četničkog porijekla Vesne Pusić. Njen djed je bio četnik Danko Anđelinović, a svi se mi oblikujemo u našim obiteljima. I kad gledate njenu vanjsku politiku koju vodi onda tu možete pronaći puno poveznica. Prije svega to je jedan prelabavi stav prema dojučerašnjim agresorima Srbiji. Ona nije pokrenula pitanje ratne odštete ili odgovornosti za stradavanje osam tisuća hrvatskih civila u ratu. Nije napravila ni jedan korak da se ta prošlost riješi. I ona je to sigurno dobila u svojem obiteljskom domu, sjetite se samo što je rekla o silovanim ženama u Vukovaru da neka idu u kolonu gay parade.

Mislim da Josipović ne voli četnike, ali imaju istu ideologiju. Sjetite se kada je predsjednik SDP-a tadašnje oporbene stranke tražio referendum za pristup Hrvatske u NATO savez. Drugi je primjer sa inauguracije predsjednika Josipovića. Izgovarajući prisegu Josipović je na riječi ‘prisežem da ću kao predsjednik Republike Hrvatske…’, on ponovio riječi ‘prisežem da ću kao predsjednik Republike’. Dakle on ni na inauguraciji nije mogao izgovoriti riječ Hrvatska.

Hrvatska je mentalno i ideološki okupirana zemlja.  Ništa osim ljevičarske ideologije ne može na površinu javnog života u Hrvatskoj. Pročitajte udžbenike u kojima se ne uči da je Domovinski rat bio rat za teritorij Hrvatske. Govori se da je to bio sukob zaraćenih strana, čak neki pišu da je to sukob koji je izbio jer su neki pripadnici HDZ-a preagresivno zastupali neke stavove pa su se zato Srbi pobunili. Zato se mi danas više svadimo o ustašama i partizanima, a ne, primjerice, o razvoju malog ili srednjeg poduzetništva.”, rekao je Andrija Hebrang u emisiji Markov trg.

https://www.youtube.com/watch?v=_jXN157-8vk T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Udbaško govno
  #1 Udbaško govno 26 prosinca, 2014, 15:45

  Još malo za povijest, ali i za suočavanje s prošlošću mojim kolegama:

  Podnoseći ostavku na mjesto potpredsjednika u prvoj poslijeratnoj jugoslavenskoj vladi, sastavljenoj pod pritiskom Britanaca od Tita i Šubašića, Milan Grol je izjavio: “Ovo nije država nego klaonica”

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Udbaško govno
  #2 Udbaško govno 26 prosinca, 2014, 15:43

  Sve su krivi moji kolege, a onim akoji s eprepozanju mešu njima, dajem za suočavanje s prošlošću, a ostalima za pisanje povijesti.
  Najkrvaviji diktatori 20-tog stoljeća
  Diktator Ideologija Država Razdoblje Žrtve u milijunima
  Josef V. Staljin komunist SSSR 1929.- 1953. 42,67
  Mao Tse Tung komunist Kina 1923.- 1976. 37,83
  Adolf Hitler fašist Njemačka 1933.- 1945. 20,95
  Chang Kai Shek fašist Kina 1921.- 1948. 10,21
  Vladimir I. Lenjin komunist SSSR 1917.- 1924. 4,02
  Tojo Hideki fašist Japan 1937.- 1945. 3,99
  Pol Pot komunist Kambodža 1968.- 1987. 2,40
  Yahya Khan militarist Pakistan 1971. 1,50
  Josip Broz Tito komunist Jugoslavija 1941.- 1980. 1,17
  (Izvor: http://www.hawaii.edu.powerkills)

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 15 prosinca, 2014, 23:45

  “”UM židovski po Andriji Hebrangu caruje no snaga KLADE po braniteljima u Savskoj valja”””….tko je pljuvao po J.B.Titu..naravno Hebrang stariji i zaglavio…tko je pljuvao po Franji Tuđmanu …naravno Andrija Hebrang mlađi no poučen iskustvom likvidiranoga oca tek nakon što je F.Tuđman odapeo….tko je pljuvao po Sanaderu…naravno Andrija Hebrang Mlađi ,no tek tada kada je protiv Sanadera podignuta pravomoćna optužnica…HAHAHAHAHA…par zar vi narode hrvatski ne vidite s kime zapravo imate posla…..Tko je operirao svoja JAXJA u Švicarskoj a bio je na poziciji ministra zdravstva RH…naravno Andrija Hebrang mlađi time pljujući u lice Republici Hrvatskoj napose svim doktorima i zdravstvenome sustavu kojemu je bio na čelu…Čini mi se ipak …zabadava njemu njegova JAXJA…….

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. klarens
  #4 klarens 13 prosinca, 2014, 01:58

  Kad se drvo trese
  +++++++++++++++++++++
  Poneshto i padne s njega
  +++++++++++++++++++++
  Velko drvo treba SLONA !

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Kasche
  #5 Kasche 12 prosinca, 2014, 13:43

  Molotov (navrnuti “židov” tj. fake-jew) bojim se da ćeš ti prvi, s tvojim Hebrangom, bježati u vašu Rusiju punu vaših hazarskih-ashkenaza.
  Sretan put.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. MOLOTOV
  #6 MOLOTOV 12 prosinca, 2014, 10:48

  Bravo Andrija ! Bogu dragome hvala da si ovom lijepom retorikom istjerao hrvatomrsce iz svojih smrdljivih rupčaga jer oni osjete da se sprema nova “Oluja” u kojoj ovaj put neće biti Ženevske konvencije !

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Rade Končar
  #7 Rade Končar 11 prosinca, 2014, 12:31

  Četnik (ili usraša) ti je otac!
  Narodnog heroja, partizana, Radu Končara – streljali su talijanski fašisti u Šibeniku, kad umjesto “ponuđenog pomilovanja” im je Rade Končar rekao: Milost od vas ne tražim niti bi vam ju dao!!!”

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. FRANO
  #8 FRANO 10 prosinca, 2014, 20:36

  OVAJ KATOLIČKI EMASKULIRANI KRIŽAR ,MUČENIK ,SA SVOJIM PRIMITIVNIM ,I ZLOČINAČKIM MOZGIĆEM,PO STUPNJU SVOJE MRŽNJE, JE PRAVI POTOMAK STEPINČEVOG NEKOG KRIŽARA ,KOLJAČA KOJI MU JE GENETSKI OSTAVIO U NASLIJEĐE MRŽNJU KOJA NE SPADA UOBIČNI RAZUMA HOMO SAPIJESA VEĆ HOMO-EREKTUSA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Guest
  #9 Guest 9 prosinca, 2014, 18:44

  Akademik>>>lijepo sročen tekst ,no znaj da LOVA čuda čini i poradi nje su mnogi spremni pljunuti na svoje najbliže i udružiti se sa egzekutorima nekog od svojih roditelja baš na način Andrije Hebranga.Isti je gospodin i predhodno,prije samostalne RH, bio u njihovim redovima tj u SKYU…..kažem ,LOVA ČUDA ČINI…..!

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Guest
  #10 Guest 9 prosinca, 2014, 18:35

  Rade Končar>>>Mirko i Slavko jesu izmišljeni likovi iz NOBa.Hebrang stariji, otac Andrije, krenuo je protiv neprikosnovenoga vođe J.B Tita koji je Hebrangu kao židovu omogućio biti u vrhu toga sistema no isti se pobunio protiv Tita a urotu odn. izdaju otkrio je Josip Kopinić i o tome Tita obavijestio.I tko kriv Hebrangu starijem što je htio kruha nad pogačom.Hebrang mlađi stupanjem u HDZ pljunuo je protiv oca svoga jer činjenica je da je pok. Franjo Tuđman bio sukreator smrti Hebranga starijeg…….

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Guest
  #11 Guest 9 prosinca, 2014, 18:20

  J:B:Tito>>>>>Vremena su se promijenila ,klasične egzekucije jesu također doživjele drastične promjene i u današnje vrijeme vrše se perfidnim ,nedokazivim metodama poput npr.blokiranja elektronike na automobilu u vožnji,radioaktivnim ozračivanjem ili ozračivanjem vode koju potencijalna žrtva svakodnevno pije iz svoje slavine.Naveo sam samo par primjera no ima ih još neograničeno.Dakle totalna je BUDALA svatko onaj tko se u smislu odmazde lovi kovencionalnog oružja jer isti mora biti svijestan toga da će kad tad biti LOCIRAN,UHIĆEN I TRANSFERIRAN…Čitao si u tisku kako su mnoge javno exponirane osobe,zapravo bez ikakovog vidljivog razloga, naprasno poginule tijekom vožnje pri velikim brzinama na otvorenoj autocesti .Naravno neću imena no jasno je da naše službe još uvijek nisu dorasle tom vidu kriminala koji je evidentno u porastu.Odavno je konstatirano da kriminalci jesu uvijek nekoliko koraka ispred svih policija svijeta.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Akademik
  #12 Akademik 9 prosinca, 2014, 04:33

  U Hrvatskoj stalno djeluje neki Kasche koji, iza maske poslusnika na polozajima, sve nadzire i cenzurira. Svrha mu je da malo po malo ugasi kreativnu misao i zatomi savjesti naroda koji je procovjecio one siledzije koji nam salju te Kasche kako bi nasi talenti bjezali iz zaludjene Hrvatske u zemlje iz kojih dolazee tu razni Kasche. Ti istjerani talenti daju i dalje svijetu cjelovite osobe poput Jerolima, Flacica Illyricusa, Boskovica, Tesle itd. Koji znadu kako je Hrvatska iskrvavila da bi ponovno podvalama ovih ‘himbenih saveznika’ postala robijasnica za sve koji bi htjeli sebe ostvariti u punini i za opce dobro. Mafija poslusnika na kljucnim polozajima vlasti ima novaca za mass medija koja sire gluposti u totalnom neznanju i to rasipaju po svijetu preko svojih ‘veleposlanstava’ s kojima nitko od onih koje nam salju te Kasche ne zeli imati ikakva ozbiljna posla, dok za objavu velikih djela na domovinskom tlu nema ta vlast novaca pak sami autori najcesce moraju otkidati od usta.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. eagle
  #13 eagle 8 prosinca, 2014, 22:55

  I tebi treba opaliti kitu u četničku bulju

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. eagle
  #14 eagle 8 prosinca, 2014, 22:53

  Ti se to četnik nekom prijetiš? Jesi li i ti ubojica sa Bleiburga?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code