BRANITELJI TRAŽE KLUB U SLOVENSKOJ 9, ZADRŽAT ĆE HOSTESE, A UGLEDNICI MOGU DOLAZITI

BRANITELJI TRAŽE KLUB U SLOVENSKOJ 9, ZADRŽAT ĆE HOSTESE, A UGLEDNICI MOGU DOLAZITI

18. listopada, 2020.

 

Dragi visoki gosti poput predsjednika države, načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, admirala, ministra, sudaca, novinara, a poglavito će nam biti zadovoljstvo da se tamo ponovno ugoste i neki bivši predsjednici države poput Stjepana Mesića (s njegovim prijateljima), a nećemo imati ništa protiv da nas posjeti i suprug Kolinde Grabar – Kitarović

Ovo molimo i pišemo iz razloga što ni jedna Udruga proizašla iz hrvatskog obrambenog i svetog Domovinskog rata nema ni slične prostorije za rad i druženje, pa bi sve u svemu bila šteta da klub u Slovenskoj 9 „zjapi“ prazan

Napisao: Mladen Pavković

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) uputila je dopis u zagrebački zatvor Remetinec gosp. Draganu Kovačeviću, bivšem čelniku Janafa, a sada poznatom osumnjičeniku za primanje mita i korupciju.

Naime, branitelji predlažu Kovačeviću da njegov legendarni klub u Slovenskoj 9 u Zagrebu, koji prema svemu sudeći, više ne će raditi, za simboličan iznos ili možebitno čak i badava do okončanja ove afere preda na korištenje hrvatskim branitelja i članovima njihovih obitelji.

Branitelji se obvezuju da će čuvati ovo kultno mjesto, a zadržat će i bivše tamošnje konobare, i hostese.

Poslana zamolba

U klub će i dalje bez problema uz ostale biti u mogućnosti dolaziti nam dragi visoki gosti poput predsjednika države, načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, admirala, ministra, sudaca, novinara, a poglavito će nam biti zadovoljstvo da se tamo ponovno ugoste i neki bivši predsjednici države poput Stjepana Mesića (s njegovim prijateljima), a nećemo imati ništa protiv da nas posjeti i suprug Kolinde Grabar – Kitarović.

Ovo molimo i pišemo iz razloga što ni jedna Udruga proizašla iz hrvatskog obrambenog i svetog Domovinskog rata nema ni slične prostorije za rad i druženje, pa bi sve u svemu bila šteta da klub u Slovenskoj 9 „zjapi“ prazan.

Od odvjetnika se očekuje odgovor

Vjerujemo da će g. Kovačević ozbiljno razmotriti našu zamolbu i da će nam putem svojih odvjetnika javiti je li pristaje, odnosno možemo li do daljnjeg računati na ovaj atraktivni i vrijedni prostor.

Koliko nam je poznato on nije bio sudionik Domovinskog rata, pa će eventualna njegova pozitivna gesta iznimno i s oduševljenjem biti dočekana od onih koji su bili među prvima kad je trebalo. T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code