BORNA ĆORIĆ NA „SERBIA OPENU“ U BEOGRADU

BORNA ĆORIĆ NA „SERBIA OPENU“ U BEOGRADU

10. travnja, 2021.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković predvodit će listu sudionika na kojoj su još četvrti tenisač svijeta Dominik Tim, deseti igrač Mateo Beretini, zatim: Borna Ćorić, Aslan Karasev… Naravno, i ostali Srbi: Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović…

Turnir u Beogradu se održava kada i onaj u Barseloni, pa je teško očekivati da Rafael Nadal dođe. A kakve su šanse da i Rodžer Federer zaigra u Beogradu? Švajcarac je pri kraju karijere, sve češće odsustvuje sa terena zbog povreda, ali organizatori Serbia opena ne odustaju od želje da ugoste jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Turnir u Beogradu se održava kada i onaj u Barceloni, pa je teško očekivati da će doći Rafael Nadal, dok se s Rogerom Federerom pregovara oko njegova doaska naredne godine.

Cilj Serbia opena je postati turnir iz kategorije 500, kojima pripadaju turniri poput onih u Dubaiju ili Barceloni. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Proton Loans
  #1 Proton Loans 14 travnja, 2021, 15:30

  Pozdrav, trebate zajam? Kontaktirajte Proton Loans, oni posluju u Americi i Europi, vidio sam nekoliko svjedočenja o njima jučer i odlučio sam isprobati, danas sam se prijavio i danas sam na svoj bankovni račun dobio zajam od 15 000 USD za manje od 12 sati. Možete ih dobiti na:

  E-adresa: [email protected]
  Whatsapp SAD: +1 (204) 410-2623
  Mobitel / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code