BLACK COFFEE U MALOM LISINSKOM

BLACK COFFEE U MALOM LISINSKOM

28. studenoga, 2020.

 

 

U nedjelju 29. studenoga, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, proslavljeni hrvatski jazz band “Black Coffee” obilježit će 26. godišnjicu djelovanja i tom prigodom Vam pokloniti svoj koncert.

Koncertom u 20 sati, promovirat će svoj 13. po redu nosač zvuka, album pod nazivom Once upon a time, a u 14 sati sa svima zainteresiranima popričat će o jazz glazbi, na sat vremena dugom edukativnom koncertu Zajedničko muziciranje.

Black Coffee iza sebe ima 12 studijskih albuma, tri diskografske nagrade Porin te pregršt nastupa kako na domaćim tako i na inozemnim jazz festivalima.

U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri nastupao je sa niz renomiranih hrvatskih i inozemnih glazbenika kao što su Boško Petrović, Matija Dedić, Zdenka Kovačiček, Gibonni, Oliver Dragojević, Georgie Fame, Catia Werneck, Tammy McCann, Nelson Latif itd..

Posljednih nekoliko godina Black Coffee nastupa sa Martine Thomas, pjevačicom iz New Yorka, a zajedno s njom izdali su i CD pod nazivom “Yo Yo”.

Koncerti s Martinom su istinski spektakli, a na repertoaru su osim jazz standarada, evergreen-i soul i funky glazbe 20. stoljeća. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code