BK LEONARDO KOD BANDIĆA

BK LEONARDO KOD BANDIĆA

10. srpnja, 2015.

Prijem-BK-Leonardo

U povodu nedavne kvalifikacije Filipa Hrgovića  na Olimpijske igre u Rio de Janeiru, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi  predstavnike Boksačkog kluba Leonardo, predvođene predsjednikom Kluba Leonardom Pijetrajem.

Željeli  bismo da Klub Leonardo, koji ima vrhunske igrače u svijetu boksa, uđe i u sustav vrhunskog kluba, rekao je predsjednik Pijetraj u izjavi za novinare  te nadodao da je gradonačelnik Bandić, koji je klubu od samih početka djelovanja puno pomogao, ideju objeručke prihvatio i tražio od Institucija koje se bave sportom da Klub i uvrste u sustav vrhunskog kluba. Dečki iz mog Kluba jedini su u svijetu koji imaju tri pobjede svjetske lige.  Filip Hrgović je juniorski prvak svijeta, imali smo europskog prvaka, puno srebrnih i brončanih medalja, a samo u ove dvije sezone imamo 25 prvaka Hrvatske zaključio je predsjednik.

Mladi boksač Filip Hrgović istaknuo je kako priželjkuje zlatnu medalju  na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru  te da se sprema za Europsko prvenstvo u Sofiji, u kolovozu, koje je i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Dohi u listopadu.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code