BIT ĆE NAS PO GROŠ I MANJE JOŠ

BIT ĆE NAS PO GROŠ I MANJE JOŠ

30. kolovoza, 2018.

 

Pitanje savim normalno (moralno) imate li vi imalo zdrave pameti ili ste se u kokošare dali, pa na svom radnom mjestu pomalo krali, malo elktroda, malo cijevi, kabla, utikača, paljene žice i koječega, jer uđoste u ropstvo dužničko, za apartmane izgraditi i u turizmu usput zaraditi. Treba normalan (moralan) biti, nešto od života naučiti i za sebe učiniti. Mišljenja sam da se sa preustrojem sučiti morate i za mnoge otkaze pa i stečaj spremiti, tako izgleda situacija normalna (moralna). Jer novaca nema, sve ove godine domoljubi – samoljubi, supstancu su nam pojeli, zlato prodali

Napisao: Zdravko Cik, predsjednik HBPS–a

Negdje sam pročitao intrigantnu misao, konstataciju, poruku, može biti i narodna poslovica, koja kaže; Brojni osvajači i okupatori prođoše ovom zemljom, a narod ostade. Onda dođoše domoljubi i narod ode.

Ovo što nam se događa, postade normalna (moralna ) svakodnevica. Postalo je normalno (moralno) naše branitelje šikanirati, marginalizirati udrugama raznim i brojnim razjediniti, raspametiti normalno (moralno) od istih takvih vođa i predstavnika udruga koji normalno (moralno) ništa za članstvo ne čini nego samo svoje cipele mažu i glancaju, jer im novac u potocima sa svih strana stiže, onako kako je koja udruga vlasti bliže, remena ne steže, niti se kakvih ugovora i dobrih dijela veže, sami su sebi i vlasti dostatni i bitni.

Potrošiše sve vaše

Ovo što nam sada, ni na kopnu ni na moru, rade to nam polako većini u mozgu rupu rade. Gospodo, drugovi, kolege, cimeri, frei cimeri, stručnjaci, nadri pisari, veleučeni ekonomisti, motoristi, pravnici, sobarice kao i politički kuhari, dogorjelo je do no nokata, nema više obećanja niti šarenih plakata, nema više zarađenih plata. Niste uhljeb, štetočina s državnih jasala, nebu vam ni jedna banka u Hrvatskoj pasala. Oh, da što ćete nam vi, od vas nikakve koristi, porez nemrete platiti, skupu vodu i struju nemreta platiti, nemrete niti pročistača platiti, vi ste samo trošak i morate van s posla oditi po bijelom svijetu domoljublje i hrvatsvo nositi.

Nemojte puče hrvatski toliko za se brinutu i zarađenu plaću tražiti. Kak vas nije sram, pa tražite da vam netko drugi plaću splati. Gledate u političare svoje, koji u desetljeća potrošiše sve vaše, ali ne i svoje. To i je problem, da svi igrate u istom kolu, a kada vas napredne i poštene snage na otpor zovu vi mislite da će netko drugi za vas napraviti, ne to se neće desiti, jer oni, što je za vas dobro, znaju i stalno pa i sada panično vas varaju. A probajte se domisliti što to u Hrvatskoj još normalno (moralno) za građane stoji. Gdje će se nova pukotina javiti, poljoprivreda, cesta, most, škola, kazalište, javni, džački prijevoz, otoci, energetika, vodopskrba, financijsko tržište, gdje, gdje će sljedeće puknuti, a vi opet nećete pojma imati i čuditi se, htjet ćete da vam netko drugi preblem riješi. Imate 47% dionica i 100% glasova za izbore, pa birajte opet, birajte i dalje birajte iste, one koji dokazano ništa ne rade, varaju i kradu.

Nešto za sebe učiniti

Samo pratite tko će se sada javljati i spasiocem predstavljati, vidjet ćete da su to isti oni koji su sve ovo smontirali i isprovocirali, da bi svoju lažnu veličinu ponovno posrebrili, a vi se na to zaledili, kao muhe zalijepili. Pitanje savim normalno (moralno) imate li vi imalo zdrave pameti ili ste se u kokošare dali, pa na svom radnom mjestu pomalo krali, malo elktroda, malo cijevi, kabla, utikača, paljene žice i koječega, jer uđoste u ropstvo dužničko, za apartmane izgraditi i u turizmu usput zaraditi. Treba normalan (moralan) biti, nešto od života naučiti i za sebe učiniti. Mišljenja sam da se sa preustrojem sučiti morate i za mnoge otkaze pa i stečaj spremiti, tako izgleda situacija normalna (moralna). Jer novaca nema, sve ove godine domoljubi – samoljubi, supstancu su nam pojeli, zlato prodali, a nas sve skupa bjelosvjetskim hohštaplerima prepustili. Bit će nas po groš i manje još.

Imate otvoreni poziv za političko djelovanje i dobro djelo nikad nije kasno, to Vam poručujemo jasno.

ISTINA&DOMOVINA! T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. anno
  #1 anno 30 kolovoza, 2018, 18:36

  Neki tvrde da neradnici odlaze iz Hrvatske.
  Ovo nije točno, nažalost odlaze oni koji nešto vrijede.
  Iako je obećala ova Vlast nažalost nije UČINILA SVE ŠTO JE U NAŠOJ MOĆI.
  Odjava na MUP – u je sve više.
  Što mislite da će Vam stranci raditi za sitnu paru.Malo morgen nisu oni baš tako bedasti.
  Đaba vam novci moji sinovci….ja ipak varam malo bolje.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code