BRIZLE, JETRICE I FILEKI UZ VINA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

BRIZLE, JETRICE I FILEKI UZ VINA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

25. travnja, 2015.

2-Bicko-gurmanski cetvrtak-fileki

U zagrebačkome restoranu Bicko (Karlovačka cesta 24) na press druženju uz ručak, vlasnica Sandra Evačić medijima je predstavila novi hedonistički projekt “Bicko – gurmanski četvrtak”.

Osnovni koncept ovoga gurmanskog druženja svakog četvrtka su jela iz kuhinje “naših starih”, od kojih su neka pomalo zaboravljena i zanemarena u uobičajenoj ugostiteljskoj ponudi. Svakog četvrtka, po principu “jedi kol’ko možeš”, uz simboličnu kotizaciju i gratis piće, gostima se nude tradicionalna kontinentalna jela. Do sredine srpnja, u Bicku će se, uz ugodan ambijent, moći uživati u ovim tradicionalnim jelima:

1. četvrtka u mjesecu – jela na žlicu (plućica na kiselo, ćušpajz…)

2. četvrtka u mjesecu – fileki (razne varijacije)

3. četvrtka u mjesecu – roštilj (ćevapi, pljeskavice…)

4. četvrtka u mjesecu – brizle, bijeli bubrezi i jetrica

Uz ova jela, po izuzetno povoljnim cijenama, u posebnoj ponudi su vina Zagrebačke županije, a eno-gastronomski užitak upotpunjuju glazbeni znalci iz nekoliko popularnih sastava.

Restoran Bicko otvoren je u rujnu 2013. godine i vrlo brzo se pročuo na gastronomskoj sceni hrvatske metropole, ali i šire. Tu je u veljači ove godine održan prvi veliki susret Kluba ljubitelja fileka na kojem se okupilo oko 180 ljubitelja tih pučkih delicija. Bicko je vrlo pogodan za organizaciju raznih vrsta domjenaka i proslava, uz osiguran parking. Osim ukusne hrane, dobrog izbora pića i pristojnih cijena, može se pohvaliti vrhunskim konobarima i osobljem u kuhinji pod vodstvom chefice Danice Češnjaj.

Opširnije o restoranu i ponudi na: www.bicko.hrT

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code