BERNARDIĆ:PREVIŠE SAM SLUŠAO MILANOVIĆA

BERNARDIĆ:PREVIŠE SAM SLUŠAO MILANOVIĆA

21. srpnja, 2013.

BernardićAnte todorić

Aktualni šef zagrebačkog SDP-a siguran je da će dobiti još jedan mandat. Ministarsko mjesto ga ne zanima, a svojim protukandidatima savjetuje da bi im bilo bolje da se drže svog teškog posla u Banskim dvorima, piše Večernji list.

 – Kandidirat ću se jer vjerujem u sebe i u zagrebački SDP i zato što imam podršku većine članova. Želim graditi SDP jednakih šansi za sve članove, SDP koji će u četiri godine učiniti sve da vrati povjerenje građana. Kao budući gradonačelnički kandidat ja te izbore mogu dobiti. Podsjećam da na ovim izborima nisam bio gradonačelnički kandidat pa ljudi nisu ni imali prilike glasati za ili protiv mene, kaže Bernardić i nastavlja.

– Zagrebačka politika mora se voditi iz Zagreba, iz Praške. Pogriješio sam što zagrebački SDP nije vodio samostalniju politiku i što smo dosta slušali središnjicu. Zoran Milanović je hrvatski premijer u jednom teškom trenutku za našu zemlju. Nadam se da kandidature pojedinih ministara neće usporiti reforme jer Hrvatska ne smije izgubiti ni sata. To zna i Zoran. Koga će i hoće li nekoga podržati od nas trojice, manje je bitno u ovom trenutku, kazao je međuostalim Bernardić u razgovoru za Večernjak. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Guest
    #1 Guest 23 srpnja, 2013, 12:52

    Dupe glava, uskoro će i ovaj polagat račune!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code