BERBA GROŽĐA KOD JASKANCA DRAŽA ČOKOLADNOG

BERBA GROŽĐA KOD JASKANCA DRAŽA ČOKOLADNOG

24. rujna, 2013.
Print Friendly, PDF & Email

 

Jaskanac berba-4

U svim poznatim vinogradarskim krajevima berba grožđa je u punom jeku. Bez prijatelja, rođaka, kumova i susjeda nema prave berbe, kao ni bez  dobrog doručka i domaće kapljice.

 Proteklog vikenda bili smo u Jaski, u vinogradu Dražena Jurkovića, u Jaski poznatijeg kao Čokoladni Draž i mogli smo vidjeti kako zaista Jaskanci odnedavno proizvode vino od grožđa.

U svom vinogradu Čokoladni Draž uzgaja graševinu i zeleni silvanac. Kod Draža Čokoladnog  berba je počela u subotu ujutro i trajala do tri ujutro u nedjelju.

 Narednog vikenda metereolozi su najavili lijepo vrijeme i očekuje se vrhunac ovogodišnje berbe. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<