KRUG PRIJATELJA BRUNE GRONINGA

KRUG PRIJATELJA BRUNE GRONINGA

17. siječnja, 2014.

Slika BG 3 Herford auf Balkon Wilhelmsplatz Nr 7 Custom

Kult njemačkog čudotvornog izcjelitelja Brune  Gröninga i u Hrvatskoj ima sve više pristaša.  Nedavno je, 9.siječnja, u sisačkom hotelu Panonija  održano predavanje “Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja  Brune Gröninga, medicinski dokazivo”.  

Krug prijatelja Brune Gröninga jedna je od najvećih organizacija za iscjeljenje duhovnim putem u svijetu.  U Krugu prijatelja zainteresirani mogu besplatno učiti primati Božansku snagu. Ta iscjeljujuća struja, koja se osjeti u tijelu,  pospješuje  iscjeljenje od kroničnih, degenerativnih, pa i teških organskih oboljenja. Bruno Gröning (1906-1959) je svojim uspješnim iscjeljenjima pedesetih godina prošlog stoljeća izazvao pažnju svjetske javnosti, te ostavio znanje o primanju ove iscjeljujuće snage.

Danas u okviru Kruga prijatelja djeluje  Medicinsko znanstvena stručna grupa MWF, forum od nekoliko tisuća liječnika i drugih pripadnika zdravstvenih struka. Liječnici  provjeravaju iscjeljenja i obrađuju izvještaje o iscjeljenjima. Pretpostavke da su iscjeljenja umišljena vlastitom ili tuđom  sugestijom ne mogu opstati zbog mnogobrojnih izvještaja o iscjeljenjima djece, životinja i biljaka. Radi se o duhovnoj iscjeljujućoj snazi, čija se pozitivno djelovanje može dokazati u izvještajima koje potvrđuju liječnici.

Članstvo u Krugu prijatelja Brune Gröninga je dobrovoljno i besplatno,svi troškovi pokrivaju se iz dobrovoljnih priloga. Cilj učenja Brune Gröninga je da od bolesnog čovjeka učini čovjeka koji se raduje životu i koji je slobodan od tjelesnih i duhovnih opterećenja.

Više informacija na internetskoj stranici :  www.bruno-groening.org T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code