NAJAVLJEN JOŠ JEDAN SAMOBORSKI FAŠNIK

NAJAVLJEN JOŠ JEDAN SAMOBORSKI FAŠNIK

31. siječnja, 2014.

fasnik2014 likovi i zoki web 193119 Custom

Sve je spremno da maske preuzmu vlast i uvedu fašnička pravila u Samoboru od 21. veljače do 4. ožujka! 188. Samoborski fašnik najavljen je na konferenciji za medije u prostorijama Krčme Gabreku 1929., gdje su gradonačelnik Samobora Krešo Beljak i direktorica gradske Turističke zajednice Zdravka Škugor Ferdebar potvrdili da će Slobodna fašnička republika i ove godine otvorenih ruku dočekati goste iz čitave Hrvatske i inozemstva.

Zdravka Škugor Ferdebar istaknula je pak kako će se 188. Samoborski fašnik održati pod sloganom „Imamo vizu, skurimo krizu“ pa će s tim u skladu Fašnička republika biti meka za sve one koji traže posao ili pak bježe od njega.

Optimističnu, antikriznu poruku fašnika pratit će pozitivne vibracije sa čak pet lokacija u centru Samobora i klizališta u bivšoj vojarni, uz bogat zabavni i glazbeni program. One koji se maskiraju očekuju svakodnevne nagradne igre na pozornici i u ugostiteljskim objektima. Dio fašničke ponude mogao se isprobati i na konferenciji za medije zahvaljujući trudu domaćina iz Krčme Gabreku 1929., te restorana Mlin iz bajke, Samoborska klet, Samoborska pivnica i Zeleni papar.

Organizator 188. Samoborskog fašnika je Turistička zajednica grada Samobora, uz suorganizaciju Poduzetničkog centra Samobor, pokroviteljstvo Grada Samobora, Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Zagrebačke županije te generalne sponzore Hypo Alpe Adria banku, Zagrebačku pivovaru i Podravku, kao i medijske pokrovitelje Večernji list, Narodni radio, Dnevnik.hr i Radio Samobor. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code