BANDIĆEVE ČESTITKE HRVATSKIM VESLAČIMA, KARATAŠICAMA I KARATAŠIMA

BANDIĆEVE ČESTITKE HRVATSKIM VESLAČIMA, KARATAŠICAMA I KARATAŠIMA

9. svibnja, 2016.

 

U povodu osvajanja zlatnih odličja Europskom prvenstvu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je Hrvatskom veslačkom savezu čestitku, u kojoj stoji:

U ime Grada Zagreba i u svoje osobno ime, braći Sinković, svjetskim prvacima te Damiru Martinu, branitelju naslova europskog prvaka, čestitam na veličanstvenim pobjedama i osvojenim zlatnim medaljama na Europskome prvenstvu u Brandenburgu!

Novim hvalevrijednim uspjesima ste još jedanput opravdali uloge favorita i najavili juriš na olimpijska postolja u Riju. Ovaj sjajan pothvat je rezultat vašega mukotrpnog rada i usavršavanja veslačkih vještina, a čvrsto sam uvjeren da uz trud i zalaganje novi odlični rezultati neće izostati.

Želim vam još mnogo uspjeha i sreće u budućim nastupima i radujem se novim odličjima hrvatskih veslača!

U povodu osvajanja 4 medalje na Europskom prvenstvu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je Hrvatskom karate savezu čestitku, u kojoj stoji:

Našim sjajnim karatašicama i karatašima, trenerima i vodstvu hrvatske reprezentacije upućujem iskrene čestitke na postignutim uspjesima na EP-u u Montpellieru.

Srebro ženske borbene ekipe i bronca muške ekipe u katama te pojedinačne brončane medalje Maše Martinović i Ane Lenard potvrda su kvalitete hrvatskog karatea i kontinuiteta u osvajanju najviših odličja.

Želimo vam puno uspjeha u svim sljedećim nastupima, osobito na predstojećim olimpijskim igrama, s kojih ćete, siguran sam, vratiti se s novim medaljama!

Sretno! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code