BANDIĆEVA PORUKA POVODOM MIMOHODA

BANDIĆEVA PORUKA POVODOM MIMOHODA

30. srpnja, 2015.

pxl_120805_606

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani!
Nakon 20 godina od veličanstvene akcije Oluja kojom je oslobođena Hrvatska i kojom je spojen njezin sjever i jug te kojom su stvoreni uvjeti za mirnu reintegraciju istočne Slavonije, a u susjednoj Bosni i Hercegovini preduvjeti za sklapanje mira, na zagrebačkim će se ulicama 4. kolovoza, dan uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, održati svečani vojni mimohod.
Grad Zagreb u suradnji s državnim institucijama pruža potrebnu logistiku, a zbog opsežnosti priprema i samoga mimohoda u zoni njegova održavanja, od 1. do 4. kolovoza bit će na snazi posebna regulacija prometa.
Kao gradonačelnik glavnog grada Republike Hrvatske unaprijed vam se ispričavam zbog poteškoća u prometovanju tih dana.
Molim za vaše razumijevanje i pozivam vas da praćenjem mimohoda uveličate ovaj veliki blagdan naše domovine, da još jedanput pokažemo zajedništvo, razumijevanje i toleranciju, da okrenuti budućnosti, tražeći put izlaska iz krize i za prosperitetno sutra, odamo počast herojstvu naših branitelja i njihovoj velikoj žrtvi.
Pozivam vas, također, da na svoje domove ponosno izvjesiti hrvatske barjake.
Hvala vam!
Informacija o privremenoj regulaciji prometa povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti od 1. do 4. kolovoza 2015. dostupna vam je na http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=78671 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code