BANDIĆ: PRALJAK JE VELIKI ČOVJEK

BANDIĆ: PRALJAK JE VELIKI ČOVJEK

29. studenoga, 2017.

 

 

U povodu smrti generala Slobodana Praljka danas u Den Haagu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je obitelji Praljak telegram sućuti u kojemu, između ostalog, stoji:

U povodu tragične smrti generala Slobodana Praljka u haškoj sudnici upućujem vam izraze najiskrenije sućuti.

Njegov čin pred očima javnosti govori o osjećaju velike nepravde koja mu je učinjena. To je krik protiv nepravde, zla i nemorala, ali i opomena svima nama da se zapitamo jesmo li učinili sve da pobijedi istina.

Žrtve, bez obzira s čije strane, zahtijevaju pijetet i pravdu, a u ovom slučaju pravda je očito izostala. General Praljak žrtva je Haškog tribunala koji je u svojoj konačnici osudio nevinog i časnog, a oslobodio odgovornosti Miloševića i Karadžića, kreatore i provoditelje agresije.

Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka, humanista, vojnika, časnika i pjesnika. Uzor i primjer. To će i ostati. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Otporaš.
  #1 Otporaš. 2 prosinca, 2017, 00:15

  Bandić je tako uputio titovoj Jovanki sućut titove smrti. Ništa nova. Sve u odrazu vremena a u korist svojeg i lijevog i desnog džepa…

  http://otporas.com/poruka-svjedocanstvo-iz-haaga-koje-moze-promijeniti-sav-krvav-izmucen-crv/

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 30 studenoga, 2017, 05:49

  BANDIĆ JE MALI MOZAK ,ON NEMA INTELEKTUALNIH KAPACITETA DA PROSUĐUJE OVAJ STUPANJ DRUŠTVENIH PROBLEMA. PA NJEGOVA IZJAVA JE NAJOBIČNIJA SEOSKO-KATOLIČKA LAPRDIJA.ON SE UKOTVIO ,GDJE JEST,U POSEBNIM VREMENIMA KOJA NISU NI SAMA ZNALA O SEBI NIŠTA ,JER SU SE DOGAĐANJA REDALA KAO NA FILMSLKOJ VRPCI A NJIMA UPRAVLJAO ,ISTO TAKO ,JEDAN DRIPAC, KMETSKO-FEUDALNE SVIJETI,KATOLIČKI PROZELIT ,KRUPANO-ZUBI STOŽERNIK ,STEPINČEVSKE KRIŽARSKE FALANGE ,SAMOUKI POVIJESNIČAR, KOJI JE PUNO HTIO A VRLO MALO ZNAO, PA JE KAO SLJEDNIK STEPINČEVSKOG DUHA I UMA , PROIZVEO RAT ALA IV-TI REICH, DA STVORI NOVU OPET ČISTU DRŽAVU , NE BOŽJU NEGO TUĐMAN-ŠUŠKOVU LATIFUNDIJU ,ZA KOJU JE TREBAO ČAMITI U HAŠKIM KAZAMATIMA,SA SVOJIM GENERALIMA, KOJOJ JE KRAJ NAJAVIO SLOBODAN PRALJAK ,HERCEGOVAČKI,BUDUĆI ,BLAŽENIK.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code