BANDIĆ POZIVA DA SE KORISTI JAVNI PRIJEVOZ NA SVE SVETE

BANDIĆ POZIVA DA SE KORISTI JAVNI PRIJEVOZ NA SVE SVETE

27. listopada, 2016.

 

 


U povodu blagdana Svih svetih, a kako bi se svim građanima osigurala mogućnost dostojanstvenog posjeta posljednjih počivališta svojih najmilijih, Grad Zagreb je osigurao besplatan tramvajski i autobusni prijevoz na svim linijama javnog prijevoza na području Grada Zagreba u ponedjeljak, 31. listopada te na sam blagdan Svih svetih, 1. studenoga.

Sve do blagdana, prema svim većim gradskim grobljima javni će prijevoz biti pojačan dodatnim kapacitetima, a na blagdan Svih svetih u prometu će biti izvanredne autobusne linije prema većim gradskim grobljima:

Kaptol – Mirogoj,

Kaptol – Krematorij,

Kvaternikov trg – Srebrnjak,

Dubrava – Miroševac,

Dubec – Markovo Polje.

Za groblje Mirogoj, na blagdan Svih svetih, izvanredni autobusi će voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.

Sva će gradska groblja 31. listopada i 1. studenoga biti otvorena do ponoći.

U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

S detaljnim pregledom prometne regulacije možete se upoznati na gradskim internetskim stranicama www.zagreb.hr ili doznati na broju Pozivnog centra 072 500 400.

U želji da dani kada se s pijetetom prisjećamo naših najmilijih proteknu kako i priliči našemu gradu, pozivamo sugrađane da njihova posljednja počivališta pohode organiziranim linijama javnog prijevoza! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code