BAJIĆ JE DRŽAVNI NEPRIJATELJ BROJ 1

BAJIĆ JE DRŽAVNI NEPRIJATELJ BROJ 1

12. srpnja, 2015.

Mladen-Bajić-državno-odvjetništvo

Jedna od najvećih sramota Sabora je promoviranje Mladena Bajića za ustavnog suca

Napisao: Saša Radović

Prečesto je Hrvatski sabor bio sramota naše nacije. Sjetimo se samo dizanja ruku za pretvorbene zakone (Zakon o privatizaciji, NN 19/1991. i kasnije inačice), ili za Lex Perkovića. Sjetimo se bezobraznih primanja i kraljevskih privilegija zastupnika koje su sami sebi izglasovali. Dok umirovljenici skapaavaju s 1.500 kuna mirovine, zastupnici primaju više desetaka tisuća kuna (uz nadzorne i ine odbore i povjerenstva). Osim Hrvatske, ne postoji mjesto na planetu Zemlja gdje zastupnici četiri godine ne dolaze u sabornicu i od svoga naroda četiri godine kradu bezobrazne plaćetine. Glupim opravdanjima da rade na terenu (Kerum i Karamarko valjda okopavaju vinograde!) rugaju nam se i smiju se s TV ekrana. Spomenimo i jedan apsurdan detalj, ljetovanja na Brijunima, uz puni pansion, za sedam kuna dnevno. Hedonizam i rastrošnost političke elite rasla je iz mandata u mandat. Bilo bi predugo nabrajati svu sramotu iz uvijek poluprazne sabornice, dovoljno je prisjetiti se nedavnog primanja u saborske klupe Marine Lovrić Merzel. To bi prošlo jedino kod Kim Jong – una u Sjevernoj Koreji.
2015. godina za Hrvatski sabor ostat će zauvijek obilježena kao godina sramote u povijesti Hrvatske od stoljeća VII. Ove su godine 52 zastupnika tajnim glasovanjem, 9. lipnja, željela promovirati Mladena Bajića za suca Ustavnog suda. Time su ta 52 izdajnika Domovine označila Republiku Hrvatsku gorom od mafije – azilom kriminala svih vrsta. Bio je to pokušaj da se bivši državni odvjetnik Bajić spasi od kaznenog progona za izdaju i za pogodovanje ratnom profiterstvu i pretvorbenim zločinima u Republici Hrvatskoj. Najgore od svega je činjenica da taj sramni događaj – nije slučajnost. Nema sumnje da spomenuta 52 (tajna) zastupnika imaju opravdan razlog za ovakav izbor – duboku umiješanost u kriminal, korupciju i zločin prema Domovini. Nitko od njih ne može se opravdati neznanjem – o Bajićevim nedjelima pjevaju i ptice na granama. Predlagatelj ove farse, stranka SDP, u nekoj pravnoj državi, zbog ometanja kompletnog zakonodavstva i evidentne elementarne nepravde – bila bi zabranjena.

Eksplozija kriminala

Bajićevi mandati kao državnog odvjetnika obilježeni su eksplozijom kriminala svih vrsta zbog namjernog nedjelovanja protiv zločina. Najeklatantnija je notorna činjenica da od 97% nezakonite pretvorbe u Hrvatskoj – svi pretvorbeni zločinci mirno spavaju. Ni jedan prebogati tajkun nije procesuiran ni optužen (osim sirotog Pedra, Ive Sanadera), a još manje osuđen. Ni jedna lipa od stotina milijarda kuna opljačkane inovine – ni jedna lipa nije konfiscirana i vraćena Republici Hrvatskoj.
I ostala Bajićeva „djelatnost“ zaslužuje punu pozornost. Njegovo „žmirenje“ na najveće mega kriminalne afere (Hypo, milijardske istarske urbanističke afere, Arenaturist, Dajla, Bankomat i golemi niz drugih…) privuklo je u Hrvatsku „creme de la creme“ europskog i svjetskog podzemlja. Postali smo država – azil za domaće i strane kriminalce. Neki od onih izvana „kupili“ su hrvatske dokumente i sagradili kuće (vile) kod nas. Procvao je duhanski i narko milje, šverc sa svim i svačim, trgovina ljudima… Nekažnjavanjem kaznenih djela, politička elita izgubila je svaki kriterij o tome što je kriminal i korupcija. Umjesto ostavki i kaznenih progona državni dužnosnici i ministri izmislili su apsurdno Povjerenstvo za sukob interesa, pa za milijune prouzročene štete ili krađe – plaćaju svoj „pekmez“ s nekoliko tisuća kuna. Za prebogatog Jakovčića, ili Kalmetu, to je vrijednost jedne jutarnje kave.
Bajićevo nedjelovanje otupilo je svaki pojam o zlu, tako da danas prosječan Hrvat nezainteresirano gleda pljačku i rasprodaju Domovine – kao nešto normalno. Normalni su i milijardski krediti elite koja to radi bez dozvole naroda. U Hrvatskoj su normalne blokade, ovrhe, deložacije i svaki oblik pljačke posljednjih mrvica sa stola svekolikog puka.

Uzrok moralnog i gospodarskog rasapa

Mladen Bajić, zasigurno je neprijatelj Hrvatske broj 1. i najveći uzrok moralnog i gospodarskog rasapa Lijepe naše, ali ne bi uspio to biti bez „političkog ogrtača“. Gornji grad dobro je koristio ovog čovjeka za sve sustave, sisteme i strukture. Interesnoj zajednici HDZSDP-u omogućeno je nekažnjeno stvaranje golemih crnih fondova, život dužnosnika i satelita u blagostanju, kao i osiguranje lagodnog života generacijama potomaka povlaštenih. Milijarde su – uz slijepe i gluhe službenike DORH-a – prenošene u porezna utočišta (Kajmanski otoci, Djevičanski otoci, Panama, New Yersei, Lichtenstein, Bermude, otok Man i dr.) – na privatne račune. Dio pregolemih državnih kredita također je završio tamo.
Jedina djelatnost Mladena Bajića, neosporno najvećeg zaštitnika ratnih profitera i pretvorbenih zločinaca, bila je progon prijavljivača kaznenih djela i mega afera. Proslavio se i u slučaju Lex Perković, kad je svim silama branio od izručenja svoje dojučerašnje suradnike, zločince Perkovića i Mustača.
Za nabrajanje pojedinačnih Bajićevih djela (nedjela!) bila bi potrebna knjiga, a ne članak. Jedno je sigurno – Bajićevi mandati najveća su sramota Republike Hrvatske, a najveća sramota Hrvatskog sabora je to što trećinu tog Sabora (52 zastupnika) – svaki pošteni Hrvat mora smatrati – izdajnicima!
Velika je šteta da nemamo imena tih „časnih“ zastupnika, hrvatski narod – kad tad – osudio bi ih za izdaju Domovine.

Anno Domini MMXV/. 33. T

13 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 19 studenoga, 2015, 02:53

  Manijak sa spamom
  ======================
  Ozheni se s mamom ( svojom)
  ======================
  PRAVDA, gdje toga ima ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. mato
  #2 mato 13 srpnja, 2015, 05:18

  Potpisujem sve ovo

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code