BABIĆ: MARKSISTIČKI BIDEN, CNN I TWITER

BABIĆ: MARKSISTIČKI BIDEN, CNN I TWITER

16. siječnja, 2021.

 

 Twitter i druge tehnološki giganti neće dirati kineskog predsjednika XI Jinpinga, jer je Kina za njih zlatna koka, bez obzira što se u toj zemlji ne poštuju ljudska prava. Zamislite si što onda čeka nas smrtnike u Hrvatskoj ako Biden uspije, uz pomoć Google, Twittera, Facebooka, Amazona, Applea itd., zavesti diktaturu u Americi?

 Ako dozvolimo da u Hrvatskoj i dalje prevladava komunistički mentalni sklop, u slučaju građanskog rata u Americi, koji će izazvati i svjetski sukob, Hrvatska bi se ponovno mogla naći na pogrješnoj strani

Piše: Antun Babić

Budući imam problem sa spavanjem, nedavno sam na Prvom programu Hrvatskog radija slušao emisiju o vanjskopolitičkim događajima u svijetu.

Kao što sam očekivao, glavna tema bili su upad Trumpovih pristaša u zgradu Kongresa i impičment (po drugi put – prvi put u američkoj povijesti) Donalda Trumpa. Već nakon nekoliko prvih komentara voditelja emisije bilo mi je jasno da to neće biti objektivna raščlamba o onome što se jedne  srijede dogodilo u Washingtonu, nego doslovno jednostrano prenošenje ljevičarskog antitrumpovskog stajališta CNN-a te ponavljanje do apsurda nategnutih teza Bidena, Pelosi i njihove Demokratske stranke (o državnom udaru), koja je već počela provoditi diktaturu, iako još nije formalno preuzela vlast. Oni koji malo pozornije prate američku političku scenu znaju da impičment Donalda Trumpa ima samo jedan cilj. Spriječiti Trumpa da i nakon što prestane obavljati dužnost predsjednika Amerike bude najveća prepreka suludim planovima Demokratske stranke, a posebno njezinog lijevog (komunističkog) krila, o uništenju kršćanstva i “bijele” Amerike.

Angela Merkel

Veliko je pitanje je li moguće spriječiti građanski rat u Americi, o kojem sam  više puta pisao u zadnje dvije godine. Naime, ako se nastavi progon Trumpovih pristaša, njih 75 milijuna, građanski je rat u Americi neizbježan. Nitko ne zna tko bi izašao kao pobjednik u tom ratu.

Stoga pozivam na krajnju suzdržanost hrvatskih političara, a posebice Plenkovića i Milanovića, kao i hrvatskih medija, u dodvoravanju pokvarenom globalistu Bidenu i njegovoj, danas sve više marksističkoj Demokratskoj stranci.

Neka se ugledaju na njemačku kancelarku Merkel, koja je oštro osudila Twitter zato što je trajno ukinuo Trumpov Twitter račun, premda je Trump često kritizirao njemačku vanjsku politiku i Merkel osobno.

Zlatna koka Kina

Gašenje Trumpovog Twitter računa, a to je samo vrh sante leda, pokazalo je da divovske tehnološke kompanije u Americi, koje imaju monopol na društvene mreže i internet, mogu proglasiti nepoželjnom bilo koju osobu na svijetu, od predsjednika SAD-a do pape. No jedno je sigurno, a to je da Twitter i druge tehnološki giganti neće dirati kineskog predsjednika XI Jinpinga, jer je Kina za njih zlatna koka, bez obzira što se u toj zemlji ne poštuju ljudska prava. Zamislite si što onda čeka nas smrtnike u Hrvatskoj ako Biden uspije, uz pomoć Google, Twittera, Facebooka, Amazona, Applea itd., zavesti diktaturu u Americi?

Ako dozvolimo da u Hrvatskoj i dalje prevladava komunistički mentalni sklop, u slučaju građanskog rata u Americi, koji će izazvati i svjetski sukob, Hrvatska bi se ponovno mogla naći na pogrješnoj strani.

P.S. Budući sam u Hrvatskoj već proglašen kao persona non grata i stavljen s druge strane zida mainstream medija i društvenih mreža, žurim se izjaviti kako kao Radićevac ne podržavam bilo kakvo nasilje, osim u slučaju obrane Hrvatske od vanjskog agresora.

Zagreb, 14. siječnja 2021. T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. mujo basinac
  #1 mujo basinac 17 siječnja, 2021, 16:14

  Tvoje je da učiniš ono što možeš.Eto opomenuo si nas,a znam da ćeš se truditi i pomoći,ne daj Bože da zatreba.
  Bog te blagoslovio.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. kastresh
  #2 kastresh 17 siječnja, 2021, 04:20

  svaka cast gospodinu Babicu!
  komunisticki liberalizam u sedlu….

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code