AXIOS POSTAO ICERTIAS

AXIOS POSTAO ICERTIAS

24. listopada, 2014.

icertias-cover-photo Custom

Hrvatsko poduzeće Axios d.o.o., sestrinska tvrtka Švicarske organizacije ICERTIAS – International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zurichu, promijenila je ovaj tjedan svoj naziv na trgovačkom sudu u Zagrebu iz Axios d.o.o. u ICERTIAS d.o.o.

Ova promjena rezultat je međunarodnog usklađivanja i rebrandinga na globalnoj razini kako bi se unificiralo poslovanje pod jedinstvenim krovnim imenom i pojednostavila komunikacija prema klijentima i javnostima na različitim tržištima.

Axios d.o.o. (sada ICERTIAS d.o.o.) u Hrvatskoj je poznat i prepoznatljiv po svojim istraživanjima tržišta, certifikatima i nagradama Best Buy Award, QUDAL – QUality meDAL i najnovijem certifikatu ICERTIAS Customers’ Friend.

ICERTIAS je sa svojim istraživanjima i certifikatima danas prisutan na više od dvadeset svjetskih tržišta – na četiri kontinenta, a klijenti ICERTIAS-a vodeće su lokalne i međunarodne kompanije poput: Nestle-a, P&G-a, Unilevera, Boscha, Beiersdorfa, Henkela, Volkswagena i brojnih drugih.

Istraživanja tržišta koja provodi ICERTIAS na brojim međunarodnim tržištima, danas redovito citiraju vodeći lokalni i međunarodni mediji. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code