PLANET CROATIA

PLANET CROATIA

17. svibnja, 2012.

planet_croatia_31

Turistički projekt PLANET CROATIA u svibnju će proslaviti prvu godinu svoga rada.

Inspiriran kulturnom baštinom, prirodnim ljepotama i netaknutom prirodom Hrvatske, Planet Croatia rođen je da čitateljima web portala (www.planet-croatia.com) i gledateljima istoimene turističke emisije pruži bezbrižnost, jednostavnost i avanturu na putovanju kontinentalnim i morskim dijelom Lijepe Naše.

Želja nam je predstaviti turističku ponudu i ljepotu naše zemlje te pokazati da turizam nije samo ljeto i more, već da i unutrašnjost Hrvatske ima štošta toga za pokazati kako domaćim tako i stranim turistima. Iz tog smo razloga krenuli u ovaj projekt i snimanje emisije PLANET CROATIA.

Na inovativan i zanimljiv način želimo sugerirati kako najbolje iskoristiti slobodno vrijeme, koje destinacije posjetiti te kako turizam izgleda iz kuta naših junaka i protagonista emisije – prosječne hrvatske četveročlane obitelji.

U središtu svake priče je putovanje ove simpatične obitelji, čiji se odlazak u novu turističku destinaciju pretvara u svojevrsnu avanturu, koja zabavlja ne samo sudionike projekta, nego i  naše gledatelje.

Produkt njihove pustolovine su zanimljive priče o hrvatskom turizmu koje našim vjernim gledateljima iz tjedan u tjedan donosimo u emisiji, na regionalnim televizijama diljem zemlje. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code