ANA GRUICA U JOLETOVOM SPOTU

ANA GRUICA U JOLETOVOM SPOTU

5. travnja, 2013.

ana i jole 2

Pjevač Joško Čagalj Jole i glumica Anu Gruicu snimili su spot za skladbu  Bailando Solo. U prekrasnom ambijetnu šibenskog Solarisa snimljen je video spot splitskog glazbenika, a ljetnu priču nadahnjuje akademska glumica i bivša manekenka  Ana Gruica koja u duhu ljetne sirene oduzima dah čarobnim pogledima.

Za potencijalni ljetni hit Bailando Solo glazbu i tekst potpisuje Pero Kozomara, a aranžman Leo Škaro. Pjesma veselog i radiofoničnog karaktera prikazuje Jolea u potpuno novom svijetlu. Videospot je sniman u režiji Željka Petersa.

Svojom pojavnošću zavela nas je splitska glumica Ana Gruica koja je odlično dočarala duh novog ljetnog hita, a za Jolea i opuštenu atmosferu na snimanju rekla je :“Bailando Solo zaista je novi ljetni hit. Dolazeći na snimanje preslušavala sam pjesmu i moram priznati kako mi se odmah svidjela. Atraktive scene na ovoj čarobnoj lokaciji gledatelje će odvesti u jedan drugi svijet, svijet plesa, dobrih vibracija i ljetne atmosfere.”

Video spot gledatelji će moći vidjeti kroz desetak dana, dok se pjesma Bailando Solo već danima može čuti u eteru brojnih hrvatskih radio postaja, ali i radio postaja iz regije. Snimanju spota uz hrvatske, bili su prisutni i predstavnici medija iz susjednih nam zemalja koji su oduševljeni ljepotom Šibenika. T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code