ALBUM J.A. AUGUSTA NAPRODAVANIJI  U HRVATSKOJ

ALBUM J.A. AUGUSTA NAPRODAVANIJI  U HRVATSKOJ

2. studenoga, 2019.

 

Najavljivan kao dugoočekivani prvijenac, “Dangerous Waters” opravdao je sva očekivanja – publika i kritika objeručke su ga prihvatili i već u prvom tjednu prodaje zasjeo je na prvo mjesto službene HR Top 40 liste.
S albumom “Dangerous Waters” J.R. August, pravim imenom Nikola Vranić, zatvara jedno i otvara novo poglavlje svog stvaralaštva – J.R. je spreman za svjetske glazbene pozornice. Na albumu se nalazi deset pjesama, od kojih šest prethodno objavljenih, ali ponovno masteriranih u Croatia Records studiju.
“U njegovim pjesmama, a ponajprije sjajnim aranžmanima, ima nešto spiritualno i uzvišeno iako je riječ o pop glazbi. Glazbeno je to vrlo blizu glazbi koju izvodi velika svjetska zvijezda Rufus Wainwright, iako su Vranićeve skladbe na momente dublje i kompleksnije. … Ovo je veliko glazbeno djelo u svjetskim okvirima…”, napisao je Dubravko Jagatić u Nacionalu ocijenivši novi album s najvišom ocjenom.
“Savršen finale sjajnog albuma koji se, bez imalo dvojbe, može nositi sa svime iz iste glazbene niše na globalnoj sceni. Uz onaj znani reklamni slogan iz susjedstva: svjetsko a domaće”, zaključio je Zlatko Gall za Mixer.hr glazbeni portal.
“To je muzika s karakterom koju, jednako kao kad se nađete uz neki potok ili mirnu rijeku, treba pomno osluškivati. Velika je to vrlina koja nosi izuzetnu vrijednost, pa tako ovaj album djeluje poput mentalnog plug-in-a u ljepotu prirode koja na svako slušanje automatski krene navirati iz svakog zvučnika i svake slušalice spojene na mobilni telefon”, napisao je za glazbeni portal Muzika.hr Ivan Miočić.
Album “Dangerous Waters” po cijeni od 79 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, boljim CD shopovima te svim digitalnim platformama.
Koncertna promocija albuma održat će se u Vintage Industrial Baru 14. studenoga s početkom u 20 sati. Ulaznice nabavite u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u sustavu Entrio, Dirty Old Shopu i Vintageu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code