AKTIVNA HRVATSKA NA LOVRIJENCU

AKTIVNA HRVATSKA NA LOVRIJENCU

27. lipnja, 2017.

Vrućina lipanjskog ljetnog dana nije spriječila brojne vježbače koji su se odzvali pozivu projekta Aktivna Hrvatska i do posljednjeg mjesta ispunili dubrovačku tvrđavu Lovrjenac. Jedna od najpoznatijih trenerica pilatesa Asja Petersen po prvi je puta održala Fokus point trening kojim je educirala i osvještavala sve generacije koje su s velikim zanimanjem pratili sve upute i izvrsno odradili trening. Brojni elementi treninga usvajani su s veseljem, a Dubrovnik je na taj način po peti puta zaredom uputio poruku o važnosti redovite i svakodnevne tjelesne aktivnosti koju promovira ovaj projekt koji se održao u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Turističkom zajednicom Grada te Brilliant Events.

Aktivna Hrvatska i ove se godine odražava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar- Kitarović.

Uz stručne partnere projekta Kineziološki fakultet iz Zagreba, Biotrening i Definiciju hrane, partner projekta Aktivna Hrvatska liječnička komora vrlo aktivno educira građane diljem Hrvatske u sklopu projekta.

Aktivna Hrvatska nastavlja se u nedjelju, 2. srpnja na Pozdravu Suncu u Zadru u 10 sati, a veliko finale šeste sezone održat će se u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića u subotu, 9. rujna u 10 sati. Nakon treninga svi vježbači dobili su HEP majice za vježbanje, NIVEA paket proizvoda za njegu tijela, a za osvježenje bočicu Mg Mivela – vode vašeg srca. OTP banka poklonila je šilterice i lopte. Vježbači su probali zalogaj Omegola. Posebno iznenađenje pripremio je Decathlon, u čijoj sportskoj opremi vježba tim Aktivne Hrvatske. Vježbači su dobili časopise Men’s Health, Lijepa&Aktivna, kao i primjerak Jutarnjeg lista i Vite. Partner projekta je Falkensteiner hotel&spa Iadera u Petrčanima.

Za vježbanje u Zadru i Zagrebu možete se prijaviti putem službene web stranice: www.aktivnahrvatska.hr . T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code