AKAPELA OBRADA “PELINA I MEDA”

AKAPELA OBRADA “PELINA I MEDA”

14. listopada, 2020.

 

Pelin i med”, veliki hit Dine Dvornika s njegovog zadnjeg studijskog albuma, novi je singl osječkog a capella sastava “Akvarel” i prvi nakon albuma Iz sveg klasa objavljenog krajem 2018. godine.
Tako je
Pelin i med dobio jednu netipičnu interpretaciju koja je snimana u požeškom studiju “Hard Work”, dok ju je aranžirao, miksao i producirao Olja Dešić u svojem studiju “Maraton” u Rijeci. Za mastering je zaslužan Zoran Švigir iz studija “Šišmiš” u Velikoj Gorici.
Još jedan stalni suradnik
Akvarela, Osječanin Josip Grizbaher iz Cinematica Osijek radio je na videospotu i snimao članove sastava svakog u svom okruženju kako sluša pjesmu. Time je htio postići stavljanje naglaska na osobnu emociju, što je zapravo i najveća snaga ove pjesme, a sve više bilo bi previše.
Akvarel čine
Ozana Tomić (sopran i umjetnička voditeljica), Nera Mamić (sopran), Tea Žagar (sopran), Marina Soldo (alt), Marina Hlupić (alt i glavni vokal), Davor Solanović (tenor), Alan Marinić (bas), Vanja Hrvoje Dražić (beatbox i bariton) i Tomislav Jambrešić (tonski tehničar). T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code