ADVENT U VUKOVARU

ADVENT U VUKOVARU

29. studenoga, 2018.

U subotu, 1. prosinca u Vukovaru će u 17 sati svečano biti otvoren „Advent u Vukovaru“ i jedinstvena manifestacija „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“ u sklopu koje će se u Vukovaru okupiti preko 600 djece iz svih dijelova Hrvatske, koja će se kroz glazbu, ples, glumu i kreativne radionice družiti s Vukovarcima sve do 24. prosinca, kada manifestacija završava.

Također, u sklopu manifestacije, održat će se i posebna humanitarna akcija „Vukovarski adventski kalendar dobrote“ u sklopu koje će se za 24 vukovarske obitelji s više djece, tijekom cjelokupne manifestacije prikupljati blagdanski darovi koje će im, zajedno s božićnim drvcem i namirnicama za blagdanski stol biti uručene neposredno prije završetka manifestacije.

Advent u Vukovaru“ i zasigurnu najposebniju ovogodišnju dječju adventsku manifestaciju u cijeloj zemlji – „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“, svečano će otvoriti gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava. Za sve produkcijske segmente brine agencija Organizatori bez granica, a nositelji cjelokupnog programa su Grad Vukovar i Turistička zajednica grada Vukovara.

Program će se održavati u grijanom šatoru postavljenom tik uz klizalište na Trgu RH gdje TZ grada Vukovara organizira i Božićni sajam te prigodnu ugostiteljsku ponudu. Radno vrijeme sajma će biti od četvrtka do nedjelje od 9 do 22 sata. Uz prigodnu ugostiteljsku ponudu u šatoru će osim sajma biti organiziran i Kutak Djeda Božićnjaka. Program će se odvijati od četvrtka do nedjelje od 17 do 22 sata.
Klizalište se otvara 6. prosinca kada će biti organiziran i poseban program Dočeka sv. Nikole.

Kompletan program i sve aktivnosti predstojećeg „Adventa u Vukovaru“ i manifestacije „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“ možete pratiti na: www.organizatori.hr/advent i na fb stranici: https://www.facebook.com/organizatoribezgranica/ T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 4 prosinca, 2018, 18:44

  POŠTOVANI PRIJETELJI I SVI KOJI DOTIČETE MOJ MARXISTIČKI PORTAL I KOJI ČITATE MOJE KOMENTARE !!!,
  OBAVJEŠATAVAM VAS DA SAM EKS -KOMUNICIRAN CIO MJESEC DANA OD USTAŠKO-NACISTIČKO-RASISTIČKO-ŠOVINISTIČKE HORDE RAZBOJNIKA , MOJA LIČNA KVALIFIKACIJA, STACIONIRANIH KAO TOBOŽ NEKA KOMISIJA ,I TO STANDARDNA ,U REDAKCIJI FACEBOOCA, KOJA KONTROLIRA OBJAVE NA FACERBOOCU ,A NEPRIHVATLJIVE ZA ZLOČINAČKO-KRVOLOČNO-KATOLIČANSTVO, POSEBNO UTEMELJENO U REINKARNIRANOJ STEPINČEVSKOJ DRŽAVI,POBOŽNIH HRVATA ,SLJEDNIKA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA.
  PO NJIMA RAZLOZI SU SLJJIEDEĆI; ŠTO SE KRITIČKI ,OŠTRO, OSVRČEM NA HRVATSKI I SVE DRUGE NACI- KLERIKALIZME I ŠOVINIZME,SVIH VRSTA I BOJA , A POSEBNO NA VJERSKE ŠOVINIZME ,NA HRVATSKU DRŽAVU KAO KAPITALISTIČKU,KLASNO -KASTINSKU, NA PREDSJEDNICU ,KOJU DEFINIRAM KAO OKTROIRANU,KAO ATLANSKU NAMJESNICU,KAO NEUKU OSOBU ,KAO RELIGIOZNO ZATUCANU I NA KRAJU KAO PROFESIONALNU STJUARDESU.
  SVE JE TO POPRAĆENO JEDNIM JEDINIM KVALIFIKATOM,=UVREDLJIVOST=.DAKLE, TREBA ZAKKLJUČITI DA REDAKCIJA,ODNOSNO STOŽER , FACEBOOKA ,NE ZNA RAZLUČITI ŠTA JE TO UVREDA A ŠTA KRITIČKI ODNOS.
  JA NIKDA NE VRIJEĐAM OSOBU KOJU KRITIZIRAM ,UVIJEK JE OSLOVLJAVAM ,POŠTOVANOM,JER SE STROGO DRŽIM ONIH FILOZOFSKO-MATERIJLISTIČKIH UZUSA KOJI SU UVIJEK I DANAS MJERILO ULJUĐENOG PONAŠANJA MEĐU PARTNETIMA KOJI SE MEĐUSOBNO ILI POJEDINAČNO KRITIČKI OSVRĆU NA NEKOG I NA NEŠTO.UVIJEK JE NA PRVOM MJESTU POŠTIVANJE LIČNOG, FIZIČKOG DIGNITETA I INDIVIDUALNOG IDENTITETA.TAKO SU SE VODILE I UVIJEK VODE RASPRAVE MEĐU LJUDIMA NAŠE EPOHE ,VISOKIH DRUŠTVENIH I POLITIČKIH ZNANOSTI ,DA SE POŠTUJE I CIJENI DIGNITET I INDIVIDUALNI IDENTITET .
  JA SE ,PREMA TOME, DRŽIM TIH KRITERIJA DA NE VRIJEĐAM OSOBU , NEGO KRITIZIRAM NJEZINU PAMET,ODNOSNO SVIJEST KOJU DEMONSTRIRA SVOPJIM PONAŠANJEM I DJELOV ANJEM NA JAVNOJ -DRUŠTVENO-POLITIČKOJ SCENI ,JER FIZIČKI DIGNITET I IDENTITET SE NASLIJEĐUJE, TO JE NEŠTO ŠTO ČOVJEK NE MOŽE MIJENJTI ILI UTJECATI NA NJEGA,A PAMET ,ODNOSNO, SVIJEST SE NE NASLIJEĐUJE ,NEGO OBRAZOVANJEM I ŽIVOTNIM ISKUSTVOM IZGRAĐUJE.PA SVE ŠTO ŽIVA BIĆA GOVORE I RADE ILI PIŠU ,PODLOŽNO JE KRITICI ILI POHVALI NEKIH DRUGIH I DRUGAČIJIH .TAKO RAZMIŠLJANJE JE LJUDSKU ZAJEDNICU DOVELO NA DANAŠNJI STUPANJ LJUDSKE SVIJESTI I STUPANJ PROIZVODNIH MATERIJALNIH SNAGA KOJE SU GLAVNI I ODLUČUJUĆI ČINBENIK,POKRETAČ, PROCESA PROSPERITETA.
  PREMA TOME ,POŠTOVANI PRIJETELJI I SVI ONI KOJI DOTIČETE OVAJ MARXISITIČKI PORTAL I VI MOŽETE ZAKLJUČITI DA JE STOŽER FACEBOOKA DUBOKO U ZABLUDI ŠTO JE ČINIO PREMA MENI KAO GRAĐANINU I OSOBI KOJA IMA LJUDSKO PRAVO DA SE PREDICIRA I ISTIČE SVOJA POIMANJA SVIJETA I ODNOSA U NJEMU PA I KRITIČKIH OSVRTA NA SVE ŠTO ŽIVI LJUDI ISKAŽU ,RETORIČKI ILI GRAFIČKI,ODNOSNO RIJEČJU I PISANIM PREDICIRANJEM.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code