IVAN PRSKALO VODEĆI STRIJELAC DRUGE LIGE

IVAN PRSKALO VODEĆI STRIJELAC DRUGE LIGE

15. studenoga, 2015.

prs01
Reprezentativne stanke nema za Drugu HNL. U subotu je odigrano četiri susreta 17. kola u kojem je jesenski prvak Šibenik upisao uvjerljivu gostujuću pobjedu od 4:0, dok su pogocima u sudačkoj nadoknadi momčadi Sesveta i Cibalije stigle do tri boda…
Nakon što je prošli tjedan osigurali naslov jesenskog prvaka, momčad Šibenika nije stala na tome. U gostima kod Segeste stigla je do visoke pobjede od 4:0. Momčad Mirka Labrovića povela u 17. minuti pogotkom Josipa Maleša.
U 39. minuti na 2:0 povisio je Marko Kartelo iz najstrože kazne. Vrijedi spomenuti kako je to prvi dosuđeni kazneni udarac za Šibenika u sezoni. U 57. minuti autogolom Josipa Zebe Šibenik je stigao do trećeg pogotka na susretu, dok je konačnih 4:0 postavio Luka Fuštin deset minuta kasnije.
S dva pogotka u sudačkoj nadoknadi momčad Cibalije stigla je do pobjede u gostima kod Imotskog. Cibalia je povela u finišu prvog poluvremena pogotkom Sandra Ugrine. Do poravnanja rezultat Imotski je stigao u 59. minuti, a pogodak je postigao Dalibor Mandarić. U drugoj minuti sudačke nadoknadi drugim pogotkom Ugrine na susretu Cibalije je stigla do prednosti, a minutu kasnije pogotkom Edija Baše i do konačnih 3:1.
Do slavlja u sudačkoj nadoknadi stigla je i momčad Sesveta koja je slavila s 1:0 protiv Dugopolja i tako nastavila stopostotni niz na domaćem terenu. Jedini pogodak na susretu postigao je Ivan Prskalo u trećoj minuti sudačke nadoknade. Prskalo je igrač splitskog Hajduka na posudbi u Sesvetama, ovaj pogodak je njegov 12. u sezoni te je najbolji strijelac lige s tri više od napadača Šibenika Theophilusa Solomona.
S minimalnom pobjedom Lučko je slavio protiv Zadra i tako prekinuo niz od četiri susreta bez pobjede. Jedini pogodak na susretu postigao je Ivan Galić u 46. minuti.
U petak je odigrana prva utakmica 17. kola u kojem je pogotkom Ante Mitrovića Gorica slavila protiv druge momčadi Dinama, a vrijedi spomenuti kako je u tom susretu svoj seniorski debi upisao mladi vratar Dinama Adrian Šemper.
U nedjelju u Zagrebu su se satali Rudeš i Hrvatski dragovoljac. Rudeš je pobijedio 2:0.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code