36 NOVIH ZGRADA

36 NOVIH ZGRADA

18. siječnja, 2024.

 

Zahvaljujući državnom Programu društveno poticane stanogradnje u sisačkom naselju Zeleni brijeg grade se dvije nove višestambene zgrade s 30 stanova.

Gradilište zgrada u Lonjskoj ulici u Sisku u srijedu 17.siječnja je obišao zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić sa suradnicima koji je istaknuo kako podržava sve inicijative Vlade RH u cilju povećanja stambenog fonda na području Sisačko-moslavačke županije.

Zgrade u Lonjskoj ulici, od kojih svaka ima po 15 stanova, već su u višoj fazi izgrađenosti, a u njima će svoj novi dom pronaći 30 mladih sisačkih obitelji.

Na inicijativu Sisačko-moslavačke županije, Vlada RH donijela je odluku o gradnji 36 novih višestambenih zgrada na području te županije.

Od ukupno 36 zgrada njih 20 gradit će se u Sisku, u Petrinji 8, u Topuskom 2 te po jedna zgrada u Glini, Lekeniku, Kutini, Jasenovcu, Sunji i  Hrvatskoj Kostajnici.

Do kraja siječnja trebala bi započeti i gradnja zgrade u Ulici A.G Matoša u Sisku, a u tijeku je i postupak nabave za izvođača radova za još dvije zgrade u Petrinjskoj ulici te za zgrade u Hrvatskoj Kostajnici, Jasenovcu, Kutini i Sunji. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code