26. ZAGREBAČKI MARATON

26. ZAGREBAČKI MARATON

16. rujna, 2017.

 

26. Zagrebački maraton startat će sa glavnog zagrebačkog trga 8. listopada 2017. u 10 sati. Kao i predhodnih godina Zagrebački maraton objedinjuje 3 utrke: maraton, polumaraton i utrku građana od 5 km. Dan prije glavnih utrka, u subotu, 7. listopada održat će se dječje utrke za predškolski uzrast, te za učenike od 1. do 6. razreda Osnovnih škola.

Na tiskovnoj konferenciji povodom predstojećeg 26. Zagrebačkog maratona, u utorak 19. rujna, u Muzeju Mimara govorit će:

Marko Jakopović – predsjednik Zagrebačkog atletskog saveza

Franjo Kordić – tajnik Zagrebačkog atletskog saveza

Milan Bandić – gradonačelnik Grada Zagreba

Marinka Šenjug – direktorica odjela za donacije i komunikacije Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

Mladen Katalinić – predstavnik Hrvatskog atletskog saveza

Uz govornike na tiskovnoj konferenciji će prisustvovati i brojni gosti ovogodišnjeg maratona koji će Vam biti na raspolaganju za intervjue i komentare nakon tiskovne konferencije. Naše najbolje maratonke koje će i ove godine sudjelovati u utrci: Matea Matošević, Marija Vrajić, Nikolina Stepan, Bojana Bjeljac kao i gospodin Ante Blažanin, maratonac koji je istrčao svih 25 maratona. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Robert David
    #1 Robert David 22 rujna, 2017, 12:27

    Zdravo,
    Jeste li razmatrali opcije za financiranje nove kupnje kuće, izgradnje, kredita za nekretnine, refinanciranja, konsolidacije duga, osobnih ili poslovnih ciljeva? Dobrodošli u budućnost! Financiranje lako s nama. Kontaktirajte nas dok nudimo našu financijsku uslugu uz nisku i povoljnu kamatnu stopu od 2% za zajmove s dugim i kratkim rokom. Zainteresirani kandidati trebaju nas kontaktirati za daljnje postupke stjecanja zajma putem -([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code