NAJNOVIJE NA PORTALU

OLIVERA ĆIRKOVIĆ NA INTERLIBERU

OLIVERA ĆIRKOVIĆ NA INTERLIBERU

8. studenoga, 2023.

 

Na ovogodišnjem Interliberu izlaže i Olivera Ćirković nekadašnja pripadnica Pink Pantera. Njen štand nazvan po autobiografskoj knjizi „Ja Pink Panter“ nalazi se u Paviljonu 7A, preko puta štanda „Portala Tjedno“ i Gavrana iz Gospića.

Olivera Ćirković je jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti u Srbiji. Od bivše vrlo uspješne košarkašice u Jugoslaviji postala je članica kriminalne grupe ‘Pink Panther’, a zatim i u zatvoru napisala knjigu ‘Pink Panther – moja zatvorska ispovest’.

Rođena je u Beogradu 1969. te se vrlo mlada mlada počela baviti sportom. Košarku je najprije igrala u KK ‘Voždovac’, pa u KK ‘Crvena zvezda’, a postala je i reprezentativka Jugoslavije.

Na Oliverinom štandu svoju knjigu osobno prodaje i Maksim Klasanović, koji je nakon osam godina provedenih u najtežem zatvoru Tajlanda napisao bestseler “Bio sam u paklu i pronašao sam raj”.

Nakon Interlibera Olivera Ćirković će imati štand na predstojećem Slovenskom sajmu knjige u Ljubljani. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable..
    #1 Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable.. 8 studenoga, 2023, 21:14

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac bez da su mi dali išta zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi treba i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code