LINTA: INCIJATOR TUĐMANOVE BISTE U ŠAŠU NA SRBE PUŠTA PSE

LINTA: INCIJATOR TUĐMANOVE BISTE U ŠAŠU NA SRBE PUŠTA PSE

13. listopada, 2020.

 

Preko Saveza Srba, kojem je na čelu, Linta zna i statistike: da je, primjerice, u Slovincima bilo 460 stanovnika, od toga samo 36 Hrvata. Godine 2011. pak živjelo je ondje samo 152 žitelja. “Ivezić ne pušta Srbe na njihove parcele i svakodnevno ih maltretira i zastrašuje, preteći da će ih sve pobiti, pušta stoku s njegove zemlje da malobrojnim Srbima prave štetu, pušta na njih pse koji napadaju meštane koji zbog svega žive u veliku strahu…” Opet je, dakle, srpska nejač u veliku strahu, a skriveno oružje dostavljeno od jna ne smiju otkopati iz đubrišta!

Nadalje, isti taj umirovljeni policajac Ive Ivezić navodno ograđuje parcele otišlih, ucjenjujući i očekujući prodaju u bescijenje. “Ivezić je poznati srbomrzac i otvoreni ustaša, koji se odmah 1991. prijavio u Tuđmanovu policiju, u kojoj je bio komandir i inspektor. Ivezić se javno zakleo da Srbi neće koračati hrvatskom zemljom

Napisao: Josip Frković

Da u svjetskim razmjerima nema slična našem primjeru, u kojem država iz svoga proračuna milijunima kuna/eura financira Gebels-agitpropovski bizantinski medijski aparat Srbije koji svojim lažima ratno-agresorsko gubitništvo želi pretvoriti u pobjedu, odavno je poznato. Uz mnogo i previše tolerancije hrvatske strane, koja se po svaku cijenu svijetu želi predstaviti demokratskom državom sloboda, bivši, ugasli antihrvatski Feral Tribune, čiji su novinari na brzinu naučili i drugo, ćirilično pismo, iz svih  topničko-raketnih oružja mržnjom napadaju Republiku Hrvatsku. Čak i karikirajućim ismjehivanjem na naslovnici “Novosti” od karcinoma teško bolesnoga predsjednika dr. Franje Tuđmana tijekom liječenja u SAD-u. Najnoviji je i ne primjer Vučićeva saveznoga poslanika, koji često boravi među svojim Srbima, Miodraga Linte. Službeno je on predsjednik Saveza Srba “iz regiona”, a onda, zna se, i onih “prognanih 250.000 iz Hrvatske”. Među spomenutom masom mnogo je i najviše onih koji su poslušali komande ratnoga zločinca, primitivna “milicajca i predsednika samoproglašenih sao i republike srpske krajine” na hrvatskom etničkom i državnom teritoriju, Mile Martića”, potom slijede oni podvijenih gubitničkih repova  i na kraju protuhrvatski i protukatolički izbjeglice, koje je Hrvatska pomilovala i koji su na sigurnom u svojoj zločinačkoj Srbiji.

Glavni krivac hrvatski policajac

Ali, vratimo se spomenutom Miodragu Linti, koji je – valjda od glavnog politikantskoga manipulatora svetosavske krvi Milorada Pupovca – doznao da je predsjednik Mjesnoga odbora Slovinci Šaš, Ive Ivezić, “u srpskim šumama posjekao i prodao drvne mase u vrijednosti 70.000 evra?” Nismo znali, ali je evidentno da četnički oznaško-udbaški i crnorukaški stroj u Hrvatskoj “i dalje funkcioniše”. Dojavljivači su, sasvim sigurno na području Banovine, među malobrojnim srpskim manjincima domorocima i povratnicima. Jer, preko Saveza Srba, kojem je na čelu, Linta zna i statistike: da je, primjerice, u Slovincima bilo 460 stanovnika, od toga samo 36 Hrvata. Godine 2011. pak živjelo je ondje samo 152 žitelja. “Ivezić ne pušta Srbe na njihove parcele i svakodnevno ih maltretira i zastrašuje, preteći da će ih sve pobiti, pušta stoku s njegove zemlje da malobrojnim Srbima prave štetu, pušta na njih pse koji napadaju meštane koji zbog svega žive u veliku strahu…” Opet je, dakle, srpska nejač u veliku strahu, a skriveno oružje dostavljeno od jna ne smiju otkopati iz đubrišta!

Opet ugroženi Srbi

Nadalje, isti taj umirovljeni policajac Ive Ivezić navodno ograđuje parcele otišlih, ucjenjujući i očekujući prodaju u bescijenje. “Ivezić je poznati srbomrzac i otvoreni ustaša, koji se odmah 1991. prijavio u Tuđmanovu policiju, u kojoj je bio komandir i inspektor. Ivezić se javno zakleo da Srbi neće koračati hrvatskom zemljom, a u  komšijskom selu Šašu podignuo je spomenik nasljedniku poglavnika Ante Pavelića i osnivaču današnje Hrvatske Franji Tuđmanu. Toliko i još mnogo toga od poslanika dokazana četnika Aleksandra Vučića za sve Srbe, mirotvorca Miodraga Linte, koji apelira na srbijansku diplomaciju i Europsku uniju da zaštiti (oduvijek) ugrožene Srbe. Sisačka uredska službenica Anđelka i njezin suprug Ive, sve optužbe Miodraga Linte odlučno odbacuju. Poslije svega, mogući su komentari Aleksandra Vulina, Ivice Dačića i drugih prekodunavskih verbalnih mirotvoraca trabanata. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code