LUSTRACIJA SE PROVODI NA BORCIMA ZA HRVATSKU DRAŽVU

LUSTRACIJA SE PROVODI NA BORCIMA ZA HRVATSKU DRAŽVU

14. studenoga, 2019.

 

 

cof

“Komunisti ne mogu biti antifašisti, oni su komunisti i to je to”. Nikada više ne smijemo pasti u naivnu zamku pomirenja, jer komunisti nisu prihvatili to pomirenje niti ga danas žele”, kazao je Đuro Perica.

 Perica je nadalje rekao da je najnovije korištenje Jasenovca za uništenje hrvatske države potpuno neprihvatljivo te se upitao: “Zašto se nitko u zadnjih trideset godina iz vrha hrvatske vlasti nije zahvalio ili barem spomenuo veliku žrtvu i doprinos koju su hrvatski politički zatvorenici dali u stvaranju hrvatske države”?

Napisao: Antun Babić

U utorak 12. studenoga 2019., u prostorijama društva hrvatskih političkih zatvorenika u Zagrebu, održana je izložba RATNA RAZARANJA U HRVATSKOJ – 1991. Riječ je o izložbi fotografija, starih zemljovida i antiratnih plakata s prikazom razaranja tisućljetne hrvatske kulturne baštine s naglaskom na sakralne objekte. Bio je to prvi dokumentarno-informativni projekt kojim je 1991./1992. godine međunarodna javnost upoznata s razmjerima agresije na Republiku Hrvatsku.

Izložba koju do sada nije vidjela domaća javnost realizirana je korištenjem fotografija dokumentarne izložbe iz fundusa Hrvatskog povijesnog muzeja koji je bio suorganizator izložbe 1991./1992., te antiratnih plakata i starih zemljovida koje je ustupio Muzej suvremene umjetnosti iz Zagreba.

Na otvorenju izložbe govorili su predsjednik Udruga veterana Domovinskog rata i dugogodišnji politički zatvorenik Milan Pišković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković, ratni general Ivan Tolj, dugogodišnji politički zatvorenik i žrtva komunizma Đuro Perica te danas najpoznatiji domoljubni povjesničar prof.dr.sc. Jurčević.

Milan Pišković i Mladen Pavković osvrnuli su se na povijest izložbe Ratna razaranja u Hrvatskoj – 1991. te različite dojmove koje je izložba tada izazvala u raznim gradovima europskih zemalja. Obojica su izrazila vidno nezadovoljstvo zbog činjnenice da je Domovinski rat danas bačen u zapečak, a djeca u školama niti uče o tom strašnom obrambenom ratu, niti im se dozvoljava da idu na izložbe i predavanja o Domovinskom ratu.

Posebno emotivno i bez puno zadrške o političkom stanju u Hrvatskoj danas govorili su general Ivan Tolj i Đuro Perica.

General Ivan Tolj, koji je nedavno zbog nedovoljne domoljubne aktivnosti umirovljenih generala, istupio iz Generalskog zbora, istaknuo je, između ostaloga, sljedeće:

“Pokrali smo sami sebe. Na to nas je na vrijeme upozorio iz emigracije i Bruno Bušić, kojeg je Udba na mučki način ubila u Parizu 1976. Nacionalno pomirenje iskorišteno je za lustraciju onih koji su stvarali hrvatsku državu – a posebno branitelja. Takvo stanje ne može niti smije opstati. Ukoliko se dogodi da ono potraje još duže vrijeme, nestat će samostalna hrvatska država. Domovinski rat će biti naročito besmislen ako se ne zaustavi uništavanje hrvatske države. Treba što prije u hrvatsko društvo integrirati hrvatsko iseljeništvo, jer samo na taj način možemo spasiti hrvatsku državu…”

 Komunisti ne mogu biti antifašisti

 Đuro Perica istaknuo je kako ga strašno ljuti “što se komunisti prikazuju kao antifašisti”.

“Komunisti ne mogu biti antifašisti, oni su komunisti i to je to”. Nikada više ne smijemo pasti u naivnu zamku pomirenja, jer komunisti nisu prihvatili to pomirenje niti ga danas žele”, kazao je Đuro Perica.

Perica je nadalje rekao da je najnovije korištenje Jasenovca za uništenje hrvatske države potpuno neprihvatljivo te se upitao: “Zašto se nitko u zadnjih trideset godina iz vrha hrvatske vlasti nije zahvalio ili barem spomenuo veliku žrtvu i doprinos koju su hrvatski politički zatvorenici dali u stvaranju hrvatske države”?

 Nema Udbe, ali ima udbaša

 U kratkom ali i vrlo nadahnutom govoru Josip Jurčević naveo je da je u komunističkoj Hrvatskoj poslje Drugog svjetskog rata bilo 120 tisuća političkih procesa, koji su svi završili s dugogodišnjim zatvorom. Nadalje je rekao da je zloglasna Udba u iseljeništvu ubila 88 hrvatskih političkih aktivista i iseljenika, a bilo je još i 24 neuspješna pokušaja atentata. Na sve nazočne vrlo snažan dojam ostavio je podatak o ubojstvu hrvatskih svećenika i časnih sestara poslje Drugog svjetskog rata.

“Komunisti su ubili 664 svećenika i časnih sestara. To je više nego u cijeloj Europi. Primjerice, u Češko-Slovačkoj je poslje rata ubijeno 14 svećenika”, istaknuo je Josip Jurčević. Profesor Jurčević citirao je i blaženog Alojzija Stepinca koji je rekao: “Komunizam je rođen na laži i umrijet će na laži”.

Danas u mainstream medijima, koji su u rukama neokomunista i neojugoslavena, proskribirani hrvatski povjesničar, svoje je predavanje završio sljedećim i vrlo upozoravajućim opisom stanja u Hrvatskoj:

Nema Udbe, ali ima udbaša. Živjeli smo u laži i još uvijek živimo u laži. Mi smo danas u puno lošijoj situaciji, nego što smo bili u vrijeme velikospske agresije početkom devedesetih godina”.

 U publici na izložbi bio je i potencijalni predsjednički kandidat mr.sc. Antun Babić, čiji je otac (Vinko Babić) bio domobrani i koji je ranjen na Križnom putu, a kasnije i suđen. Zatvorsku kaznu izdržavao je u Lepoglavi i Požegi.

Nakon grada Zagreba, izložba će obići i druge hrvatske gradove čiji su spomenici kulture devastrani u vrijeme velikosrpske agresije na Hrvatsku. T

 

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 15 studenoga, 2019, 15:07

  Bravar postroijo svoje crvenoguzne majmune na vrhu visoke litice:
  “E, sad da vidim tko je najhrabriji od vas. Tko skoči sa ove litice u Neretvu rjeku za nagradu može da obljubi moju drugaricu Joku.”
  Svi partijski crvenoguzci stajaše satima u tišini kao
  ukopani od straha. Odjednom “Gorilo Frane Marksist” uz užasan vrisak poleti i skoči u Neretvu hladnu.
  Nakon sat vrimena drugovi ga majmuni ugledaše kako se polako penje uz liticu.Kada se konačno popeo,onako mokar,izgreban,smrznut i pomodrio stenjući od bola reče: “Eh prvo odo obljubiti crvenoguzu drugaricu Joku,a onda ću se vratiti da jebem onoga tko me gurnuo u Neretvu!”
  Frane,danas su svi tvoji drugovi u Crkvi,nebudi lud vrati se i ti, krsti se, ispovjedi se, pričesti se i budi opet uz svoje drugove,koji danas na “veliko ljub i mole” Boga !

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ciji je uhljeb Darinko Dumbovic ?
  #2 Ciji je uhljeb Darinko Dumbovic ? 15 studenoga, 2019, 12:08

  A za kraj, podsjetit ću Vas, g. Jurić(u) da građani Petrinje svakodnevno znaju što se sve radi i da smo ogromno gradilište. Jedino ste Vi petrinjski povijesni najveći HDZ -ov uhljeb za kojeg se ne zna što radi u ovom gradu . Kao uhljebljeni direktor tzv. fantomske firme trebali bi brinuti o državnoj imovini u Petrinji. Bivša Robna kuća i niz prostora u gradu koji su u vlasništvu države zjape prazni i nagrđuju grad. Da ne spominjem primjer gimnastičke dvorane koja je u fazi rekonstrukcije, a za koju od države ne možemo dobiti suglasnost za električnu energiju. Jasno mi je da Vam sadašnja uhljebnička pozicija odgovara. Ugodno je skrivati se iza velike stranke, ali ja Vam preporučam da pređete s riječi na posao i da prestanete hvatati maglu po Petrinji i mutiti petrinjsku vodu! “, stoji u odgovoru petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića. Kako samo nadmeno bezobrazan i primitivan ton goropadno gumilezung-pekara i drpica, prijeratnoga segrta Bore Mikelica i akad. Adama Kalambure iz Velikoga Gradca, navodnoga hrvatskog branitelja (u kojoj postrojbi MUP-a ili HV-a bese?) i poratnoga segrta lazljiva Gazimira Cacica, Savkina neokomunista i drpeza. Pa, taj se nesretni meadzer cirilicne diplome i putujuci ekolog – kako ga je napuhani Cacic poducio – najradije slikava ispred ulaza u Hrvatski sabor. To mu podize i pridize vaznost. Bilo bi dobro provesti reviziju nejgova rada “za nas grad” i stanja blagajne, iz koje je sanirao sve svoje poduzetnicke gluposti. I na kraju, pretrgavsi se od gulasa, fisa, pita i grincajga, zavrsio je u bolnici zbog trbusnih bolova. Ma, ne, to je ipak od prekratka remena za napuhanu, podrigujucu trbusinu o trosku gradske blagajne. Karika(tura) kontra Mihe Jurica…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO-MARXISTA
  #3 FRANO-MARXISTA 15 studenoga, 2019, 00:54

  TKO JE ANTUN BABIĆ??

  POŠTOVANI GOSPODINE ,ANTUNE BABIĆU,

  ČEMU TOLIKI TRUD I TOLIKE PISANIJE, POŠTOVANI ANTUNE, NA KOJE SAM MNOGIM,TAKVIM KAO VI ,UPRAVO NA OVOM UVAŽENOM PORTALU, ODGOVARAO ,DIJALEKTIČKO-MATRIJALISTIČKIM SPOUZANJNIM ČINJENICAMA, O TAKOZVANIM HRVATIMA U AUSTRALIJI ILI U BLAJBURGU ILI ,NA OVOJ NAŠOJ GEJI ,ALI UVJEK KAO STEŠPINČEVSKIM ZLOČINCIMA ,KOLJAČIMA I PLJAČKAŠIMA. U PRVOM REDU,VI NI ONI NISTE HRAVTI ,JER KROZ SVOJU POVIJEST NOSITE GENETSKU I ONU ANTROPOLOŠKU OZNAKU ,DA STE POTOMCI ALTAJSKO-MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI KOJE SU SE POTUCALE KROZ TRAJANJE RIMSKE IPMPERIJE I POVJESNIM ODREDNICMA SU SE NAŠLI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA KAO NAJMANJE VRIJEDNE LJUDSKE SPODOBE ZA RIMSKU IMPERIJU ,JER IH TAKO PREDSTAVLJA STARI RIM ,I DAJE IM MJESTO ,PREMA NJIHOVIM ODREĐENJIMA, KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKIM HORDAMA DA SE NASELE NA GRANICE TE IMPERIJE KOJE SU NAJMANJE UGROŽAVANE ,ALI KOJE MORAJU IMATI I NEKU KONTROLU,PA UDOMLJENJE TIH RATNIČKO-PLJAČKAŠKIH ESKDRONA NEĆE BITI NA TROŠAK IMPERIJE JER SE NJIHOVA EGZISTENCIJA TEMELJI NA PRIKUPLJANJU DOBARA UPADIMA NA TERITORIJE SUSJEDNIH NARODNIH ZAJEDNICA PLJAČKAJUĆI IH I UBIJAJUĆI IH , JER JE TO BIO UVJET JIHOVOG OPSTANKA ,JER TI GEOGRAFSKI UVJETI NISU PRUŽALI NIKAVE UVJETE ZA RAZVOJ PROIZVODNIH , MATERIJALNIH SNAGA ,A ONE SU UVJET OPSTANKA I RAZVOJA JEDNE LJUDSKE ZAJEDNICVE DA RAZVIJAJU VLASTITE PROIZVODNE SNAGE KOJE SU U SVAKOJ DRUŠTVNEOJ ZAJEDNICI GARANCIJA ZA OPSTOJNOST I PROGRESIVNI NAPREDK.
  PA JE ZNANO DA SU NAŠI DINARSKI STANOVNICI SVOJU EGZISTENCIJU ,UVJEK TEMELJILI NA SLUŽBI SVIM VALADJUĆIM EVROPSKIM DINATSIJAMA KOJE SU IH IZNAJMLJIVALI ZA ZLOČINAČKE ČINE U SVRHU OSTVARENJA NEKIH TERITORIJALNIH ILI DRUGIJ POLITIČKIH CILJEVA ILI POTREBA.A TE DINSTIJE SU UVJEK BILE ,U PRVOM REDU,KATOLIČKE,U SLUŽBI RIMA ,ILI U SIMBIOZI RIMA KAO POKROVITELJA.
  PA SU SAD NAŠA ,JER SU NA NAŠEM TERITORIJU,TA ALTAJSKA RATNIČKA PLEMENA PROZVANA KAO HRVATI , A NIKADA NISU PRIPADALI ,NI GENETSKI,NI KULTUNO,NI TERITORIJANO UKLOPLJENI U ZAJDENICU HRVATSKIH ŽITELJA ,JER SU NA POSEBNOM ,IZOLIRANOM TERITORIJU ,TEŠKO PRISTUPAČNOM, ZA KOJE AUTOHTONI SLAVNESKI HRAVATI NISU IMALI NIKAVOG INTERESA , A CRKVA,ONA RIMSKA , IMPERIJALNA ,ZGRTAČKO-ZLOČINAČKA, IH JE KORISTILA ,PREKO STALEŠKE DRŽAVE ,VENECIJE, ZA UPADE U BOSNU NA TURSKI TERTORIJ ,A PRIJE TOGA DA IH DISIPLINIRA I ORGANIZIRA U NEKU ZAJEDNICU ,KAO RATNU ,ALI KRVOLOČNU ,POD KRIŽEM I MAČEM ,DA UPADAJU U TURSKU BOSNU,JER TAMOI ŽIVE KRŠĆANI ,ALI DRUGAČIJIH POSTULATNIH NAZORA ,KAO MANIHEJSKI KRŠĆANI.

  I TAKO SU NAŠI ALTAJSKI PLJAČAKŠI I UBOJICE,SA DINRASKI OSOJA I PRISOJA,NEKOLIKO STOLJEĆA SLUŽILI VENECIJU ,KOJA IM JE DALA HRVATSKI NAZIV, JER JE RIM STALNO PRISVAJAO TA PODRUČJA ,KONTRA ONOJ TAMO RASKOLINČKOJ, BRADATO ČETNIOČKO-KRVOLOČNOJ CRKVI NA ISTOKU.PA JE TA RAZBOJNIČKO-PLJAČAKAŠKA PLEMENA RIM POKSTIO NA ZLOČINAČKO-KATOLIŠTVO,SAGRADIVŠI IM I NEKE KAPEKLICE,IMENOVAO NJIHOVOG VOĐU ,KONJOKRADICU,KRALJEM I NAZVAO I H KRALJEVINOM.KAKVOG LI PARADOKSA ? NE PAMTI NIJEDNA DRUŠTVENA ZNANOST DA SE MOGLA USPOSTAVITI NEKA ZAJEDNICA KOJA BI IMALA I KRALJEVSKE ATRIBUTE ,OBZIROM NA TERITORIJ KOJI JE BIO VIŠE NEGO NEPRIMJEREN ZA ŽIVLJENJE ,OSIM ŠTO SU TO MOGLI ,U POSEBNIM UVJETIMA ŽIVJETI ALTAJSKO-MOMGOLSKA RATNIČAK PLEMENA ,KOJA SU SVOJU EGZISTNCIJU BAZIRALI NA PERMANENTOJ SLUŽBI RIMSKOJ CRKVI ZA PLJAČKU I TERORISTIČKE ČINE.
  PA U SLUŽBI VENECIJE ,KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKE HORDE ,PIŠE BOSANSKI KNJIŽEVNIK I POVIJESNIČAR , IVAN LOVRENOVIĆ,U SVOJOJ KNJIZI ,BOSNAKI HRVATI ,ČESTO SU UPDALI NA BOSANSKI TERITORIJ, DOPIRUĆI ,ČAK DO JAJCA I TRAVNIKA ,UBIJAUĆI TAMOŠNJE HRVATE, TURSKE KMETOVE ,KOJI SU SE TAMO NASELILI IZ HRVATSKE ,JER IM NA FEUDALNIM POSJEDIMA ZRINSKI I FRANKOPANA NIJE BILO EGZISTANCIJE,PA SU PRBJEGLI IZLAŽUĆI SE SMRTNOJ OPANOSTI.A U TURSKOJ BOSNI SU DOBILI IMANJE NA KOJIMA SU POSTALI SVOJI GOSPODARI ALI PLAĆAJU TURSKOJ VLASTI POREZE U NATURI.
  TAKO JE POVIJESNIČAR I KNJIŽEVNIK IVAN LOVRENOVIĆ, PRVI OTKRIO LAŽ O SPAŠAVANJU GOSPINE SLIKE IZ GORUĆEG SAMOSTANA I CRKVE U RAMI. NAPROTIVM, ALTAJSKI RATNICI ,ODNOSNO RAZBOJNICI SU POD ZAPOVJEDNIŠTVOM VENECIJANSKG PROVIDURA IVANA ZENA UPALI U RAMU GDJE SU MIRNO ŽIVJELI TAMOŠNJI KATOLICI ,IMALI BOLJE UVJETE ŽIVLJENJA NEGO NA KATOLIKČKO-VENICIJANSKOM ZAPADU I NIKAKO NISU PRIHVATILI BIJEG NA ZAPAD.PA SU ZATO DOŠLI KRVOLOČNI DINARSKI HAJDUCI, KOJI SE I DANAS KITE NEKIM SVOJIM PODVIGOM ,U SINJU, SPAŠAVANJEM GOSPE, KOJU SU TADA UKRALI ,POŠTO SU ZAPALILI CRKVU I SAMOSTAN U RAMI ,KOJU SU IZGRADILI TAMOŠNJI KATOLICI ,NARAVNIO UZ SVESTRANU POMOĆ TURSKIH VALASTI. DA BI SE TA ALTAJSKO-MONGOLSKA HORDA POHVALILA KAKO SU TURSKE VLASTI POSTROŽILI REŽIM ŽIVLJENJA SAMO KATOLICIMA I IZVRŠILI POKOLJ I PROTJERIVANJE TAMOŠNJIH KATOLIKA,ZAPALIVŠI IM CRKVU I SAMOSTAN,ZBOG ČEGA SU VENECIJANSKI KATOLICI,ALTAJSKI-KRVOLOČNI HAJDUCI PRISKOIČILI U POMOĆ I USPJELI ,POD CIJENU ŽIVOTA, SPASITI GOSPINU SLIKU, A RIM JE TAJ UPAD I PALJENJE CRKVE I SAMOSTANA,U RAMI,PREPISAO TURSKIM VLASTIMA PA JE RIMSKA CRKVA PROGLASILA ALTAJSKE ESAKDRONE SPASITELJIMA TE VAŽNE KATOLILČKE RELIKVIJE KOJA SE DO DANŠNJIH DANA LAŽNO PREDSTVALJA KATOLICIMA RIMSKE SLJEDBE.
  PO PROPASTI VENECIJE NAŠI ALTAJSKI KRVOLOČNI HAJDUCI NASTAVLJAJU ,PO ODLUCI RIMA, BITI ESKADRONI SMRTI ,SAD U SLUŽBI MARIJE TEREZIE ,PA HABZBURGA I NA KRAJU III REICHA, U STEPINČEVOJ KRVOLOČNOJ HORDI GDJE SU NAPRAVILI NEPAMČENE ZLOČINE NAD SVIM DRUGIM I DRUGAČIJIM ŽITELJIMA AUTOHTONE SLAVENSKE HRVATSKE.
  PA JE NEVJEROJATNO DA NAM SE JAVLJAJU POTOMCI TIH HAJDUKA ,KRVOLAKA ,KAO ŠTO JE I OVAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ,KOJI SE TAKO DEKLARIRA , DA NAM PRIKAŽE ,KAKO SU TI IZBJEGLI POTOMCI, TIH KRVOLKA ,KOJI U GENIMA NOSE ALTAJSKO-KRVOLOČNE RATNIČKO- ZLOČINAČKE NAGONE, JER SU ONI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, NESRETNE SVIJESTI, JER NIKADA NISU PRI SEBI NI PO SEBI,JER JE NJIHOV RAZUM UVJEK SPREMNA NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI .PA NAM POŠTOVANI ANTUN BABIĆ ,PIŠE HAJDUČKE DAVORIJE O TIM POTOMCIMA U AUSTRALIJI KAKO SU POSTALI PAMETNI I DOBRIM KATOLICIMA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA ,SPREMNI OPET UZETI SRBOSJEKE ,A DANAS I HRVATOSJEKE I KRENUTI STOPAMA SVOJI PREDAKA ,PRAVITI POKOLJE U KRVI DO KOLJENA.A TAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ JOŠ DO DANAS NIJE ILI NEĆE NAUČITI U POVIJESNIM DOKUMENTIMA ,DA SU TI AUSTRALSKI ,HIBRIDIZIRANI, STEPINČEVI HRVATI POTOMCI GENETSKIH ZLOČINACA,STEPINČEVIH HOLOKAUSTSKIH HORDI ,ČIJE SMO PRETKE S PUŠKAMA POBJEDILI U II SVJETSKOM RATU I MNOGE OSUDILI NA KAZNU ZA CRNU RUPU, A MNOGE NA KORISNI RADA ZA ZAJEDNICU.
  PREMA TOME NJIHOV UGLED U AUSTARLIJI ,ILI BILOGDJE NA KRVOLIČNO-ZLOČINAČKOM KATOLIČKOM ZAPADU, MEĐU TAMOŠNJIM KATOLICIMA,MOGU IMATI KAKVE GOD ONI MISLE PLEMENITE ODNOSE, NEKA IH PODIJELE SA SUSJEDNIM PLEMENIMA ABORIDŽINA ILI ONOM JUŽNOAMERIČKIM GAUČIMA. A POŠTOVANI BABIĆ BI MORAO NAUČITI ISTINU O STEPINČEVSKOM HOLOKAUSTSKOM POHODU U SLUŽBI III-ĆEG RECHA I RIMSKE CRKVE DOGOVOREN RIMSKIM KONKORDATOM,1935 GODINE , IZMEĐU HITLERA I VATIKANA O PREUREĐENJU KATOLIČKE EVROPE ,ISTREBLJENJEM SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, U ČEMU SE CRKVA U HRVATA ,POD VODSTVOM SVOGA EGZARHA ,STEPINCA,PRIMILA SVOJSKOG POSLA ČIŠĆENJA HRVATSKOG TERITORIJA OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. I NARAVNO ,TKO BI DRUGI I BIO SPOSOBAN GENETSKI I FIZČKI OČISTITI TU HRAVTSKU OSIM ALTAJSKO-MONGOPOLSKIH RATNIČKIH HORDI ,KOJI SU POSTALI PROFESIONALNI UBOJICE ,PALJAČAKŠI I OKUPATORI. A NAŠ POŠTOVANI BABIĆ,NEĆE ILI NE MOŽE SVATITI DA SU AUTOHTONI SLAVENSKI HRVATI I SVI DRUGI I DRUGAČIJI,KOJI SU SA NJIMA ŽIVJELI U ZAJEDNICI, MORALI UZET PUŠKE I PROTJERATI TE HAJDUČKE HORDE STEPINČEVIH KRVOLAKA. A MOGLI SMO IH TAKO USPJEŠNO POBJEDITI JER JE NAJVEĆI, AKO NE I APSOLUTNI DIO GRAĐANA HRVATSKE UDRUŽIO SE U OSLOBODILAČKI RAT I POBJEDIO TAJ ZLOČINAČKI,STEPINČEVSKI KRVOLOČNI ŠLJAM.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 14 studenoga, 2019, 13:39

  “Masovni ZLOČINI saveznika Titovih partizana-Sovjetskog…”

  POTRAŽI I POSLUŠAJ

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code