ZLA KOB: Savo Milošević ostao bez mlađeg brata, oca i dede!

ZLA KOB: Savo Milošević ostao bez mlađeg brata, oca i dede!

1. prosinca, 2013.

andrija-milosevic-sahrana-1385851788-405683

 

BIJELJINA – Ima li kraja nesrećama!
Proslavljeni srpski fudbaler Savo Milošević u poslednje dve i po godine ostao je bez oca, dede i mlađeg brata. Porodicu Milošević je 10. juna 2011. zadesila velika tragedija kad je Savo Milošević (84) ubio sina Stevu Miloševića (58), oca fudbalera Save.

Priznao krivicu

– Pričalo se da su se otac i sin posvađali zbog imovine u dvorištu porodične kuće u selu Johovac kod Bijeljine. Međutim, moguće je i da je alkohol učinio svoje. Nakon rasprave, Savo je otišao u kuću i uzeo „kratež M-48“, vratio se u dvorište i pucao u sina – rekao je izvor Kurira iz istrage.

Pucanj je čuo komšija koji stanuje u kući preko puta Miloševića. Kad je dotrčao, zatekao je Stevu u lokvi krvi!
– Podigao ga je i odneo do svojih kola da bi ga odvezao u bolnicu. Nažalost, otac poznatog fudbalera umro je na putu ka medicinskoj ustanovi – ispričao je tada jedan od Miloševićevih komšija.

Deda Savo je uhapšen odmah posle zločina, a policajcima je priznao krivicu.
– Sedeli smo zajedno i pili. Posle smo se posvađali i ja sam pucao u njega – rekao je Milošević.
Radmila Milošević, Savina strina, izjavila je da deda Savo nije voleo snaju.

Umro u zatvoru

– Stevo je posle smrti supruge Dragice živeo s drugom ženom. Međutim, Savo je zbog nje zamrzeo sina. Svađali su se, ali tragediju niko nije mogao ni da nasluti – rekla je Radmila.
Deda Savo je umro u KPZ u Foči krajem oktobra prošle godine, gde je izdržavao sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva sina.
– Na dan sinovljeve sahrane Savo je plakao i rekao da se kaje. Nekoliko dana kasnije označio je rakiju kao glavnog krivca za ubistvo – prenosili su mediji.

Nesreća za nesrećom… Brat Andrija, otac Stevo i deda Savo
Umalo stradali… „Reno“ naleteo na „ford“ Miloševića

PREŽIVELI DVA UDESA

Kao da je slutilo tragediju… Članovi porodice Milošević za dlaku su izbegli smrt 28. aprila 2009. godine kada su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bijeljina – Rača, nedaleko od graničnog prelaza sa Srbijom, povređeni Savin otac Stevo i sestra Cvijeta.
– Nesreća se dogodila kad je „reno laguna“ kojim je upravljala Milijana T. (31) prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u „ford fijesta“ kojim je upravljao Stevo Milošević. Cvijeta je zadobila težak prelom ključne kosti i posekotine, a Stevo je prošao s lakšim povredama. Na sreću, Cvijetin tada trogodišnji sin prošao je bez ogrebotine – prenosili su mediji.
Dve godine kasnije, na dan kad mu je otac ubijen, Andrija Milošević izazvao je sudar, ali bez težih posledica.
– Kad je čuo za tragediju, Andrija je požurio ka bolnici da vidi kako mu je otac. Nije znao da je Steva već umro. U toj žurbi je kolima udario jednu ženu koja je lakše povređena – rekao je komšija.

Komšije o Stevi
NOVAC GA NIJE PROMENIO

Stevo je bio dobar i pošten čovek. Novac ga uopšte nije promenio. Mogao je samo da leži i ne radi ništa jer mu je sin Sava finansijski pomagao, ali on to nije želeo. I dalje je obrađivao zemlju i držao prasiće – kaže meštanka sela Johovac.

Bolest bila jača
MAJKA UMRLA 1999.

Prema rečima meštana sela Johovac, Dragica Milošević, majka poznatog srpskog fudbalera, umrla je veoma mlada.
– Bila je bolesna i izdahnula je 1999. godine. Njena smrt teško je pala njenim sinovima Savi, Andriji i Cvijeti, kao i suprugu Stevi. Bila je dobra i vredna žena – pričaju komšije Miloševića.

 

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code