ZAGREB POZDRAVIO ZLATNE VATERPOLISTE

ZAGREB POZDRAVIO ZLATNE VATERPOLISTE

2. studenoga, 2012.

maro jokovic u akciji

Iako su porazom od 13 – 10 otvorili prvo kolo Fina Svjetske lige protiv Crne Gore, zlatni hrvatski vaterpolisti u prvoj su utakmici nakon osvojene zlatne olimpijske medalje na bazen Mladosti privukli brojne obožavatelje ovog vodenog sporta. Uzavrela atmosfera, sportsko navijanje i atraktivna igra oduševila je i poslala poruku kako se ljubitelji vaterpola bude iz zimskog sna. Na samom početku derbija legendarnom i najtrofejnijem treneru kolektivnih sportova Ratku Rudiću uz gormoglasan je pljesak uručena zahvala za dosadašnji rad.

Naši zlatni Olimpijci na ovu su utakmicu pozvali i mališane iz poliklinike Suvag kao svoje posebne goste, inače male ljubitelje vaterpola, kojima su odmah po završetku utakmice spremno dijelili i potpisivali vaterpolske kapice, autograme i fotografirali se. Isto se nakon utakmice nastavilo i na druženju s navijačima i ljubiteljima ovog sporta u caffe baru Žabac, kojima su pak spremno odgovarali na brojna pitanja o vaterpolu, Olimpijadi, ali i svakodnevnim životnim situacijama jednog sportaša.

Na utakmici prvog kola Fina Svjetske lige barakude su podržale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, TV voditeljice Lane Banely, nogometne legende Zvonimira Bobana, vaterpolo legende Dubravka Šimenca, plivača Alexeja Puninskog i mnogih drugih.

Najtrofejnija hrvatska momčadska reprezentacija najavljuje brojne aktivnosti u narednom periodu od kojih je prva Finalni turnir Kupa Hrvastke koji se u Zagrebu održava od 23. – 24. studenog. Hrvatski vaterpolisti za hladane zimske dane zakazuju ponovno vruće vodeno druženje. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code